Imperial Riviera u novouređenu rapsku plažu uložila dva milijuna eura

In Novi turistički kapaciteti
Imperial

Novouređena pješčana plaža u sklopu hotela Valamar Padova na otoku Rabu, u koju je tvrtka Imperial Riviera uložila više od dva milijuna eura, u srijedu je svečano otvorena, doznaje se iz te tvrtke.

Na novouređenoj plaži, kapaciteta oko 700 kupača, postavljeni su baldahini, ležaljke i atrakcije za djecu, a na dijelu plaže kupači mogu postaviti svoje ručnike.

Plažom upravlja koncesionar Imperial Riviera, a osim za goste hotela Valamar Padova otvorena je za građane i ostale turiste koji borave na otoku Rabu.

Direktor destinacije Rab u Imperial Rivieri Vlado Miš izjavio je da je Imperial Riviera još 2012. inicirala projekt izgradnje, proširenja i uređenja plaža na području Banjola, od hotela Valamar Padova do Padova Premium Camping Resorta.

“Kontinuirano ulažemo u turistički razvoj destinacije Rab i kvalitetu usluge,” rekao je i zahvalio na potpori Gradu Rabu, Lučkoj Upravi Rab i Primorsko-goranskoj županiji. (H)

You may also read!

tomislav-rados

Akademija kibernetičke sigurnosti HGK: Hrvatske tvrtke nedovoljno otporne na kibernetičke prijetnje

Svakih 14 sekundi u svijetu dogodi se ozbiljan kibernetički napad pa ne čudi da kibernetička sigurnost postaje kritični aspekt

Read More...
plenkovic i bernarda

U Varaždinskim Toplicama otvoren hotel Bernarda vrijedan više od 8 milijuna eura

U Varaždinskim Toplicama u subotu je otvoren Hotel Bernarda vlasnice poznate poduzetnice Bernarde Cecelja, a čemu je prisustvovao i

Read More...
wallstreet

Svjetske burze nestabilne, no Nasdaq dosegnuo rekordnu razinu

Na svjetskim se burzama prošloga tjedna trgovalo nesigurno jer se čini da središnje banke u svijetu neće smanjiti kamate

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design