JYSK misli zeleno: „Torbu donesite, popuste odnesite!“

In Ekologija
JYSK misli zeleno: „Torbu donesite, popuste odnesite!“

Međunarodni maloprodajni lanac JYSK je u svim svojim trgovinama u Hrvatskoj odlučio pokrenuti nesvakidašnju, ali hvalevrijednu inicijativu pod nazivom „Torbu donesite, popuste odnesite!“ kojom želi probuditi ekološku svijest kod kupaca.

Naime, svi kupci koji u periodu od 30. siječnja do 2. veljače 2020. godine dođu u kupovinu sa svojom vlastitom višekratnom vrećicom ili torbom bilo koje vrste, ostvaruju 10 posto dodatnog popusta na sve proizvode koji stanu u vrećicu ili torbu s kojom su došli. Dodatni popust bit će obračunat i na već postojeće akcijske artikle koje JYSK ima u svojoj ponudi.

Kao tvrtka koja svojom poslovnom kulturom kontinuirano vodi računa o dobrobiti društva i uvijek stavlja naglasak na očuvanje prirode, ovom novom inicijativom želi nagraditi i građane koji žele dati svoj doprinos očuvanju prirode.

„U Hrvatskoj se svijest o štetnosti jednokratne upotrebe vrećica tek budi, a ovom inicijativom želimo aktivno utjecati na zajednicu i ukazati koliko je to bitno. Zbog proizvodnje plastičnih vrećica troše se prirodni resursi i energija, a gomila smeća velika je prijetnja kako biljkama i životinjama tako i svima nama“, izjavila je Vesna Kukić Lončarić, Country Manager za Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju.

Ovom hvalevrijednom porukom JYSK nastoji dati i jedinstveni primjer društvu kako pozitivno utjecati na ekološki odgovorno ponašanje kupaca te čuvati okoliš od jednokratne upotrebe vrećica koje bi inače u završile odbačene u prirodi.

You may also read!

alilovic

Zagrebačka županija s rastom turizma, u 2024. očekuje daljnji rast

U Zagrebačkoj županiji sve više se ulaže u kvalitetan i održiv turizam što donosi porast turističkog prometa i očekivanje

Read More...
primorac

Primorac ne želi vjerovati da su poslodavci prisvojili uštede od poreznih izmjena

Ministar financija Marko Primorac izjavio je u srijedu da ne želi vjerovati da su pojedini poslodavci smanjenjem bruto plaća

Read More...
Katarina Kraljević

Promjena u upravi Erste banke

Zdenko Matak, član uprave Erste&Steiermärkische Bank d.d. („Erste banka“) nadležan za Sektor građanstva, Sektor razvoja poslovanja s građanstvom, Sektor

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design