Kaufland nudi prve jagode iz doline Neretve i Vrgorca

In Trgovina na malo
domaće jagode

Proljeće je vrijeme prvih domaćih jagoda koje svi s nestrpljenjem očekuju, zato iz Kauflanda ponosno najavljuju kako upravo oni u svojoj ponudi nude isključivo domaće jagode iz doline Neretve i Vrgorca!

U Hrvatskoj, s obzirom na klimu, jagode prvo dozrijevaju na samom jugu, odnosno u dolini Neretve i vrgoračkom kraju, a za njih se kaže da su zbog sunca i podneblja, „najslađe i najaromatičnije jagode u Europi“. Upravo te jagode bit će dostupne u Kauflandu preko partnerskog dobavljača Agroneretva iz Metkovića. Njihova proizvodnja zadovoljava oko 75% potreba Kauflanda, dok će ostale jagode u Kauflandovoj ponudi biti one malih proizvođača iz Vrgorca. Domaće jagode u ponudi bit će sve do početka lipnja.

Osim domaćih jagoda, Kaufland brojne proizvode poput mesa i drugog voća i povrća nabavlja lokalno te se velika pažnja polaže upravo na suradnje s domaćim proizvođačima kroz projekt Naše mi najbolje paše. Također, Kaufland je prije 2 tjedna pozvao male proizvođače i OPG-ove da dostave svoje ponude te potencijalno ostvare suradnju s ovim trgovačkim lancem, a do sada je preko 80 dobavljača zadovoljilo uvjete. Prijaviti se moglo do 15. travnja.

Više o suradnji s domaćim proizvođačima na https://www.kaufland.hr/asortiman/nase-najbolje-pase.html.

You may also read!

Nestlé

Nestlé financijski izvještaj za 2023. bilježi stabilan organski rast od 7,2%

Mark Schneider, izvršni direktor kompanije Nestlé, izjavio je: „Dosad nezabilježena inflacija, do koje je došlo u posljednje dvije godine,

Read More...
Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio je donaciju u iznosu od 29.012,50 eura kojom je izgradio i opremio

Read More...
King Harmony

King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za najbolje tehničko rješenje

Na godišnjoj konferenciji Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda, King Harmony osvojio je srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, a Ledo je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design