Konzum otvorio prvu prodavaonicu u Istri sa samoposlužnim gastro odjelom

In Tvrtke i tržišta
konzum

Konzumova prodavaonica u Puli slijedi sve aktualne trendove u maloprodaji kako bi kupcima pružila još bolje, brže i jednostavnije iskustvo kupnje.

Konzum je danas otvorio novu prodavaonicu u Puli, devetu po redu na području grada i okolice. Smještena je u Tomasinijevoj ulici 26 na Verudi, a na 465 četvornih metara prodajne površine, uz standardne odjele, nudi i samoposlužnu pekarnicu te po prvi put na području regije i inovativni samoposlužni gastro odjel.

Takav koncept, zajedno s trima samonaplatnim blagajnama na kojima će kupci moći plaćati isključivo karticama te dvjema blagajnama s kartičnim i gotovinskim plaćanjem, omogućit će kupcima još bržu, jednostavniju i samostalniju kupnju, u skladu s novim trendovima i aktualnim izazovnim vremenima.

„U Konzumu se pri preuređenju i otvaranju novih prodavaonica uvijek vodimo željama i potrebama kupaca te u skladu s najnovijim trendovima u maloprodaji planiramo uređenje i dovodimo novitete. Tako smo i u novoj prodavaonici u Puli odlučili po prvi put u regiji uvesti samoposlužni gastro odjel koji će, zajedno sa samoposlužnom pekarnicom i samonaplatnim blagajnama, kupcima omogućiti ugodniju kupnju“, izjavio je Igor Rikel, direktor regije Zapad.

Nova Konzumova prodavaonica u Puli zapošljavat će dvadeset djelatnika, a radno će joj vrijeme biti od ponedjeljka do subote, od 7.00 do 21.00 sati te nedjeljom od 7.00 do 14.00 sati.

You may also read!

Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...
PEVEX

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti iz 2023. godine

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti ostvarene u 2023. godini. Neto dobit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design