KRAŠ & shop vrata otvara i na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu

In Tvrtke i tržišta
KRAŠ & shop vrata otvara i na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu

Nakon otvaranja poslovnice na Ravnicama sredinom listopada, u sklopu ulaganja u vlastite maloprodajne kapacitete i prateće renovacije ključnih poslovnica, novi KRAŠ & shop sutra će svoja vrata otvoriti i na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu.

Kraševa poslovnica na Autobusnom kolodvoru Zagrepčanima je i putnicima, slučajnim ili namjernim, dobro poznata adresa i jedna od nezaobilaznih stanica za odabir slatkih poklona. Osvježen, moderniziran, a ujedno i najveći KRAŠ & shop na gotovo 140 kvadratnih metara u ponudi će imati znatno širi asortiman kako bi se što bolje prilagodio različitim potrebama i preferencijama kupaca. Ulaganje u preuređenje poslovnice i proširenje asortimana investicija je koja reflektira Kraševu poslovnu filozofiju kojoj je prioritet zadovoljstvo potrošača temeljeno na kvaliteti proizvoda i usluga.

„Kraševa poslovnica na Autobusnom kolodvoru ima gotovo kultni status, kako za same Zagrepčane, tako i za putnike i turiste koji Zagrebu dolaze u posjet. Nova KRAŠ & shop poslovnica sada nudi još veći izbor proizvoda i veće mogućnosti odabira za kupce. Kako smo naglasili i prilikom otvaranja poslovnice na Ravnicama, ove promjene nisu samo estetske prirode, već se usredotočujemo na pružanje posebne pažnje svakom kupcu. KRAŠ & shop predstavlja mjesto gdje uz srdačnu dobrodošlicu svatko može potražiti što mu treba, bilo da je riječ o Kraševom tradicionalnom asortimanu ili proizvodima iz proširene ponude“, izjavio je rekao je Robert Kiš, koordinator službe maloprodaje i ugostiteljstva u Krašu.

U povodu otvorenja za kupce se spremaju posebne akcije i iznenađenja, a iz tjedna u tjedan će ih čekati nove raznovrsne akcijske ponude.

You may also read!

wall

Svjetske burze skočile na rekordne razine

Na najvećim svjetskim burzama prošloga su tjedna indeksi dosegnuli rekordne razine, što se ponajviše zahvaljuje snažnom rastu cijena dionica

Read More...
Kako procjeniti i upravljati psihosocijalnim rizicima na radu

Kako procjeniti i upravljati psihosocijalnim rizicima na radu?

U organizaciji ZIRS Učilišta – ustanove za obrazovanje odraslih i Znanstveno-stručnog časopisa „Sigurnost“, u Zagrebu će se 28. ožujka

Read More...
Habijan

Ministar Habijan najavio smanjenje parafiskalnih nameta

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan u petak je u Krapini ponovio kako će se u sklopu novog

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design