Ledo otvara sladolednu sezonu s čak 12 novih sladoleda

In Promocije / novi proizvodi
ledo

Proljeće je stiglo, a s njime čak 12, nikad boljih sladolednih noviteta s kojima Ledo otvara novu sladolednu sezonu! Inovativni sladoledi upotpunjeni dosad neviđenim kombinacijama okusa iz Leda osvojit će i one najzahtjevnije te priuštiti nezaboravno osvježenje u nadolazećim toplim danima.

Fokus na inovativnosti

U Ledo škrinje „na velika vrata“ se vratio sladoled Bubi koji budi najdraže uspomene iz djetinjstva, a za to su zaslužni sami potrošači koji su izglasali povratak ove sladoledne zvijezde devedesetih. Među novitetima je i Kapri Grande Amore na štapiću koji je Ledo prigodno lansirao povodom Valentinova, a ova velika sladoledna uspješnica predstavljena je i u formatu Kapri multipakiranja.

Posebno oduševljenje kod potrošača izazvat će prvi ružičasti King Ruby s okusom Ruby čokolade koja nastaje od posebne vrste kakaovca. Lansiranjem sladoleda okusa upravo ove četvrte otkrivene čokolade u svijetu, Ledo je još jednom dokazao kako ide u korak sa svjetskim trendovima i pažljivo osluškuje želje potrošača. Osim vrhunskom kvalitetom sastojaka, novi King Ruby krasi atraktivan koncept i novi dizajn pakiranja koji neće proći nezamijećeno, baš kao i cijela redizajnirana linija King sladoleda koji su prošireni u pet formata. Među njima je i premium multipakiranje King Excite sladoleda koji donosi užitak za cijelu obitelj i društvo. Praktična multipakiranja sve više postaju zabavni dio svakodnevice brojnih Ledo potrošača, pa će tako brojna druženja i obiteljska okupljanja upotpuniti i nova Ledo Magic time i Ledo Party time multipakiranja te već poznati okusi koji su predstavljeni u novom dizajnu.

„Osluškujući potrebe potrošača i u želji da uvijek ponudimo nešto drugačije, okosnica razvoja novih proizvoda za ovu godinu bila je inovativnost. Stoga predstavljamo nove koncepte sladoleda s kojima će baš svatko pronaći sladoledni izbor koji mu najbolje odgovara. S obzirom da nam je upravo zadovoljstvo naših potrošača na prvome mjestu, dali smo im priliku da sami odaberu koji će se sladoled vratiti u Ledo asortiman. Uz to, pripremili smo i brojne druge novitete s različitim benefitima, a s kojima pokrećemo neke nove trendove u industriji. Sigurni smo da niti ovoga puta sladoledna sezona neće razočarati“, istaknula je Stela Ilijaš, Pomoćnik direktora marketinga i razvoja u Ledu.

Fantastični sladoledi za sve uzraste

Pravo osvježenje u nadolazećim vrućim danima pružit će osvježavajući okus novog Kontiki Malina sladoleda s okusom manga, naranče i maline. Nakon što su se potrošači oduševili Plazma sladoledima, osluškujući njihove želje Ledo nastavlja širiti taj asortiman s još dva formata. Jedan je već tu, a riječ je o sladoledu Quattro Plazma s četiri neodoljive kombinacije okusa u kojem će moći uživati cijela obitelj. Sve one koji svoj omiljeni sladoled ipak žele sačuvati samo za sebe i priuštiti si hedonistički užitak „jedan na jedan“, uskoro očekuje Plazma Kocka kornet.

Malo kalorija, puno užitka

Ledo je prošle godine predstavio i prvu liniju funkcionalnih sladoleda Highlife, a sada ova priča dobiva nastavak jer uskoro stiže Highlife sladoled na štapiću okusa Brownie-malina sa samo 98 kalorija i 30% manje masti i šećera, obogaćenim vlaknima i proteinima. Malo kalorija broji i nova, „laganija“ verzija deserta za cijelu obitelj – Quattro Light koji sadrži čak 30% manje šećera i masti i izvor je dijetalnih vlakana. Upravo je ova ukusna, niskokalorična sladoledna poslastica prvi takav sladoled u Quattro sladolednoj obitelji s kojim Ledo još jednom dokazuje kako prati svjetske trendove u prehrani potrošača koji sve više traže „zdravije verzije“ omiljenih poslastica.

Ovih 12 sladolednih noviteta ujedno predstavljaju i inovativne iskorake na tržištu s kojima Ledo nastavlja pratiti trendove i odgovarati na najrazličitije potrebe svojih potrošača. Kao i do sada, Ledo će i dalje nastaviti sve kreativne ideje pretvarati u najfinije i nagrađivane sladoledne novitete koji i na globalnoj razini predvode tehnološkim rješenjima, inovativnošću i kreativnošću. Svog ovogodišnjeg favorita potrošači već sada mogu pronaći u najbližim Ledo škrinjama diljem Hrvatske.

You may also read!

Predstavnici PBZ-a i Yellow Submarinea

PBZ i Intesa Sanpaolo Grupa uspješno pokrenuli inicijativu mini obveznica s društvom Yellow Submarine

Privredna banka Zagreb (PBZ), dio Sektora inozemnih banaka supsidijara (ISBD) Intesa Sanpaolo Grupe, uspješno je nastupila kao jedini agent

Read More...
marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design