Marriott International operater budućeg Riva’s Hotels & Resorts u Ičićima

In Novi turistički kapaciteti
mariott

Predstavnici svjetskog lanca hotela Marriott Internationala i Meszaros Grupacije potpisali su u petak ugovor na osnovi kojeg će Marriott postati operater Riva’s Hotels & Resortsa u Ičićima, u koji Meszaros Grupacija ulaže 70 milijuna eura.

Ugovor su potpisali Pankaj Birla iz Marriott Internationala i mađarski investitor Lorinc Meszaros iz Meszaros Grupacije.

Temeljni kamen za luksuzni Riva’s Hotels & Resorts u Ičićima položen je prije devet mjeseci, imat će pet zvjezdica, 180 soba i 12 vila.

Marriott International je svjetski lanac hotela, koji ima 30 brendova s više od osam tisuća smještajnih objekata u 139 zemalja.

Pankaj Birla iz Marriot Internationala zahvalio je na prilici da upravljaju hotelom, kazavši da je riječ o prvom Marriott hotelu na opatijskom području.

Investitor Lorinc Meszaros istaknuo je da su, kada se rodila ideja o izgradnji hotela u Ičićima, bili svjesni da trebaju pronaći priznatog međunarodnog partnera kojeg su pronašli u Marriottu.

“Ovo nam nije prva investicija u Hrvatskoj, već smo prisutni na sportskim terenima, kupili smo NK Osijek te Hotel Miramar u Opatiji”, istaknuo je Meszaros, dodavši da u Mađarskoj ta grupacija ima lanac hotela te da su odlučili doći i u Hrvatsku. Smatra da su odabrali najbolju lokaciju te su sigurni u uspjeh, s obzirom da je operater Marriott, najveći svjetski brand među operaterima.

Odgovarajući na novinarsko pitanje, Meszaros je rekao da radovi idu prema planu, nada se da će se tako nastaviti te vjeruje da će hotel posjećivati europski i prekooceanski turisti.

“Nećemo stati na tome, tražimo nove investicije i želimo i dalje ulagati, ali što se tiče turizma i hotela, želimo napredovati samo na vrlo luksuznim projektima”, zaključio je Meszaros.

Gradonačelnik Opatije Fernardo Kirigin naglasio je da Opatija teži turizmu više kategorije te da dolazak poznatog svjetskog lanca važan za Opatiju. (H)

You may also read!

Potpisan novi Kolektivni ugovor za graditeljstvo: povećane plaće u svim grupama složenosti

Potpisan novi Kolektivni ugovor za graditeljstvo: povećane plaće u svim grupama složenosti

Pregovarački timovi na čelu s gospodinom Mirkom Habijancem, predsjednikom HUP - Udruge poslodavaca graditeljstva (HUP-UPG), i gospođom Jasenkom Vukšić,

Read More...
Rimac Nevere

Prvi hrvatski kupac preuzeo isporuku Rimac Nevere

Cijenjeni neurokirurg dr. Branko Škovrlj koji živi u New Jerseyju postao je ponosni vlasnik hiperautomobila s hrvatskim potpisom. Rimac Nevera

Read More...
Aleksandra Grigić

Hrvatski duhani, dio BAT grupacije u novu proizvodnu sezonu idu s povećanjem proizvodnje duhana, interes proizvođača je velik

Nešto više od mjesec dana do kraja ugovaranja nove proizvodne sezone, Hrvatski duhani, dio BAT grupe, imaju ugovoreno 16

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design