METRO prodajni centri neće raditi na Uskrs i Uskršnji ponedjeljak

In Trgovina na malo
METRO zaposlenici

METRO prodajni centri neće raditi na Uskrs i Uskršnji ponedjeljak, 12. i 13. travnja 2020. Vrata svojih 10 prodajnih centara METRO će zatvoriti tijekom uskršnjih blagdana, kako bi zahvalio zaposlenicima na iznimnom trudu i posvećenosti poslu tijekom izvanredne situacije.

„Naši zaposlenici su naša najveća snaga i to su nam još jednom pokazali u ovim izvanrednim okolnostima, pružajući kupcima visoku razinu usluge i dostupnost robe u sigurnom okruženju. Zato smo povodom uskršnjih blagdana odlučili zatvoriti METRO prodajne centre, kako bi naši zaposlenici mogli provesti slobodno vrijeme sa svojim obiteljima i bližnjima“, naglasila je Ana Josipović, direktorica ljudskih resursa tvrtke METRO Cash & Carry Hrvatska.

Osim slobodnih dana povodom Uskrsa, METRO je svim zaposlenicama i zaposlenicima svojih prodajnih centara isplatio nagradu u iznosu od 1.000 kuna, kako bi im zahvalio na predanosti i doprinosu poslovanju tvrtke uslijed širenja virusa COVID-19.

METRO je odmah po izbijanju koronavirusa u Hrvatskoj poduzeo niz mjera i aktivnosti s ciljem osiguranja najviše razine zaštite zdravlja zaposlenika i kupaca te kako bi profesionalnim kupcima zajamčio nepromijenjenu dostupnost usluga i proizvoda nužnih za njihovo poslovanje.

Preventivne mjere uključuju interne higijenske preporuke, postavljanje dezinfekcijskih sredstva te redovite dezinfekcije svih dijelova prodajnih i skladišnih prostorija te dostavne opreme. U prodajnim centrima METRO je svim zaposlenicima osigurao zaštitne maske, rukavice i sredstva za dezinfekciju.

Također, uvedena je mjera socijalne distance od dva metra između kupaca i osoblja, na ulazu za kupce postavljena su brzo djelujuća sredstva za dezinfekciju ruku koja se ne trebaju ispirati, a dodatna sredstva za dezinfekciju kupcima su dostupna i kod POS uređaja koje mogu koristiti prije i nakon korištenja kartica.

METRO je oduvijek pouzdan partner profesionalnih kupaca i trenutno je maksimalno posvećen zadržavanju nepromijenjene razine dostupnosti i standarda kvalitete robe.

You may also read!

Dinko Lucić predsjednik Uprave PBZ-a i Zlatko Dalić

Izbornik Dalić i dalje brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartica

Zlatko Dalić i PBZ Grupa vjerno jedni uz druge. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i predsjednik Uprave Privredne banke

Read More...
wallstreet

Na Wall Streetu novi rekordi, europski ulagači oprezniji

Na Wall Streetu je prošloga tjedna S&P 500 indeks dosegnuo rekordnu razinu, kao i Nasdaq, što se ponajviše zahvaljuje

Read More...
nafta

Cijene nafte iznad 83 dolara, u fokusu OPEC+

Cijene nafte porasle su u petak na međunarodnim tržištima iznad 83 dolara pod utjecajem špekulacija da će vodeći proizvođači

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design