Na jednom mjestu sve o printu i ambalaži

In Sajmovi i izložbe
INTERGRAFIKA

Dva tradicionalna bienalna sajma INTERGRAFIKA, međunarodni sajam grafičke industrije i papira i MODERNPAK, međunarodni sajam ambalaže i pakiranja održavaju se na Zagrebačkom velesajmu od 5. do 7. lipnja.

U paviljonu 5 izlaže 43 izlagača iz 13 zemalja.

Zemlje sudionice: Hrvatska, Indija, Italija, Japan, Kina, Mađarska, Nizozemska, Njemačka, Rumunjska, SAD, Slovenija, Srbija, Turska.

Međunarodni sajam grafičke industrije i industrije papira INTERGRAFIKA regionalni je događaj suvremenih dostignuća svjetske tehnologije u grafičkoj industriji. Svoje sudjelovanje potvrdili su vodeći svjetski proizvođači KONICA MINOLTA, ROLAND, 3M, RICOH, XEROX, MUTOH, FALK ROSS kao i regionalni lideri u distribuciji repro materijala i opreme TRGOFORTUNA, CRON, GEA-DATA, PRINTING SOLUTIONS, itd.

Specijalizirani sajam ambalaže i pakiranja MODERNPAK namijenjen je susretu proizvođača i potrošača – korisnika ambalaže. Okuplja struku iz području proizvodnje i primjene ambalaže te distribucije roba, istovremeno prezentirajući najnovije trendove i inovacije u tehnologiji pakiranja kao i suvremena rješenja za ekološki prihvatljivu ambalažu.

Potvrda sudjelovanja svih značajnih svjetskih i domaćih proizvođača opreme, gotovih proizvoda i pomoćnih materijala iz područja grafičke industrije, industrije papira, ambalaže i pakiranja pokazatelj su da su INTERGRAFIKA i MODERNPAK najznačajniji sajmovi grafičke i ambalažne industrije u regiji.

Današnji kupci traže drugačija, inovativna i personalizirana rješenja i proizvode. I grafička i ambalažna industrija prilagođavaju se njihovim potrebama.

Sajam je mjesto na kojem mogu dobiti sveobuhvatan uvid u najnovije trendove i inovacije iz obje industrije, ostvariti izravne poslovne kontakte i susrete uživo s renomiranim domaćim i stranim izlagačima. Poslovna i široka publika dobit će na licu mjesta uvid u put od dizajna preko tiska pa sve do prodaje i prezentacije gotovog proizvoda krajnjem korisniku.

Ovi sajmovi afirmirali su se kroz godine kao nezaobilazan poslovno-promotivni susret ponuđača i kupaca kao i stručnjaka iz zemlje i inozemstva. Mjesto su prezentacije renomiranih svjetskih brandova i najnovijih tehnologija, obogaćeni stručnim skupovima s najaktualnijim temama iz branše.

Kontinuirana edukacija bitan je čimbenik ukoliko želite biti konkurentni na tržištu stoga smo izložbeni dio sajma upotpunili bogatim stručno pratećim programom u suradnji s Grafičkim fakultetom iz Zagreba, Sveučilištem Sjever i Školom za grafiku, dizajn i medijsku produkciju iz Zagreba te Hrvatskom gospodarskom komorom.

Grafički fakultet održat će predavanja na sljedeće teme:

• Offsetni tisak
• Digitalni tisak
• 3D tisak
• Interaktivna multimedijska rješenja

Iz događanja izdvajamo:

• Mario Barišić: Najnoviji trendovi automatizacije plošnog tiska iz arka na primjeru stroja Manroland Evolution
• Tomislav Ivičinec: Tex-Flex tehnologija
• DIPA CAR WRAP SHOW – oslikavanje vozila vrhunskim 3M folijama

NOVITETI IZLAGAČA NA SAJMU

KONICA MINOLTA s posebnim naglaskom na IT infrastrukturu nudi savjetovanje, implementaciju i upravljanje na području IT-a, procesima obrade dokumenata i rješenjima za produkcijski tisak.

PRESS PRINT prodaje i servisira sve vrste CTP uređaja za flekso i ofset tisak, na prostoru zapadnog Balkana. Zastupanjem proizvođača najpouzdanijih CTP-a, kompanije CRON, svojim klijentima donosi najoptimalnije rešenje za izradu tiskarske forme. Besplatno održavanje je potvrda kvalitete uređaja što njihove korisnike čini najkonkurentnijim u poslovanju. To je i razlog zbog čega imaju 54 prodanih Cron CTP-ova, od čega su dva Flexo HDI širine 920 I 1600 cm sa 9600dpi.

Pored CRON-a u ponudi imaju i vrhunske razvijačice za ofset i flekso brenda McLantis, kao i njihov CTsP (7u1 CTP) koji osvjetljava sita, CTcP i UV analogne ofset ploče, magnezijska, bakrena, tampon, letterpress i flekso klišea, u maksimalnoj rezoluciji do 25.400dpi.

Kao proširenje ponude u portfolio su dodali i: Heights razvijačice, SW doradne strojeve za luksuzna pakiranja, AGI flexo razvijačice, Techkon mjerne instrumente, Studio RIP pored kojeg u ponudi imamo i Hybrid, Kodak Prinergy Evo i Xitron RIP-ove za flexo.

GEA DATA d.o.o. – T-SHIRT WORKSHOP – oprema i repromaterijal za tisak na tekstil | Stahls Europe termo preše, termo folije i accessories | Tisak na majice | StartUp paketi za početnike | Sublimacija na pamuk – SubliOnCotton | Sublimacija na šalice – Sublisplash | Edukacija i Radionice.
Prezentacije Stahls opreme i materijala namijenjene termo i sublimacijskom tisku na razne tekstilne i ne tekstilne proizvode. Radionice kako aplicirati tehnikom termo tisak te radionice tehnike sublimacijskog tiska na šalice i krute materijale. Prezentacija StartUp paketa za početnike te njihova namjena. Sublimacija na pamuk Low Cost tehnologija tiska na pamučne majice.

IT GRAF – uz već poznate proizvode, 3D naljepnice i tex-flex tehnologiju, upoznajte I.T.-GRAF na jedan sasvim novi i drugačiji način. Integracija, standardizacija, automatizacija i upravljanje cjelokupnim proizvodnim procesom su noviteti kojim se I.T.-GRAF penje na najvišu razinu kvalitete i zadovoljstva kupaca

FALK&ROSS – s više od 2550 stilova 52 vodeća svjetska brenda, 40 milijuna komada na zalihi koji jamče veliku dostupnost i izvrsnu uslugu stručnog tima, europski lider u distribuciji promotivnih tekstila. Osim velikog izbora stilova svih glavnih međunarodnih brendova predstavljaju ekskluzivne brendove – izvrsna priliku da otkrijete nešto novo i drugačije što Vam može pomoći u stvaranju novih poslovnih prilika.

  • Upoznajte SGTee, savršenu majicu za tisak, bez obzira na tehniku. Ne propustite ostatak SG kolekcije, niz šarenih stilova dostupnih u širokom rasponu veličina za muškarce, žene i djecu
  • Tražite nešto mladoliko i trendovsko? Nakedshirt nudi majice, polo majice i majice dugih rukava od raznih vrsta tkanina, uključujući organski pamuk, i u potpunosti bez oznake, tako da ih možete napraviti vlastitima
  • FDM – referenca kod kvalitetnih hudica za slobodno vrijeme, posao, fakultet i školu. Dostupne su u nizu boja koje odgovaraju Vašim potrebama
  • S rasponom od 50 boja, Jassz Bags pamučne vrećice za kupovinu su savršen izbor za svaku akciju. Jassz Towels i Jassz Bistro donose jedinstvenu paletu kvalitetnih tekstila za poklone, promocije i gostoprimstvo
  • Ne propustite SG Footprints, platnene cipele na koje se može printati! Napravljene za dekoraciju – Neka Vaša kreativnost bude slobodna – Ostavite svoj vlastiti trag

VIRO ZAGREB – iz segmenta grafičke industrije izlažu automatski plastifikator KOMFI SAGITTA 76 sa paletnim ulaganjem i izlaganjem papira te OTF „over toner foil“ funkcijom, kapaciteta do 60 metara/minutu. Stroj je opremljen sa naprednim sistemom grijanja koji je podijeljen u 5 segmenta, automatskom ulagačkom glavom sa dva koraka te KOMFI sistemima koji omogućuju kvalitetnu i profesionalnu plastifikaciju.

Iz segmenta pakiranje izlažu poluautomatski stroja ITALIAN PACK OLYMPUS sa naprednom SKIN tehnologijom za pakiranje mesa, gotovih obroka te prehrambenih proizvoda gdje je potreban dulji rok trajanja te privlačan izgled finalnog pakiranja. Italian Pack Olympus ima kapacitet do 28 plitica/min u programu varenja, 16 plitica/min u M.A.P. programu te 12 plitica/min u SKIN programu.

DIPA – Zagrebačka tvrtka Dipa d.o.o. veleprodaja je strojeva i repromaterijala za digitalni tisak, od pisača, rezača, termo preša, pomoćnih strojeva, laminatora, gravirki te demo i rabljenih strojeva pa do raznih boja i folija. Na Intergrafici predstavljaju najnovije proizvode iz našeg asortimana s posebnim naglaskom na novi Roland VG2 printer/cutter, Roland LEF2-200 uv printer i Roland BT-12 printer za direktni print na tekstil. Održat će i CAR WRAP trening te zainteresirane upoznati s novitetima 3M-a, Politapea, Guandonga i dr.

GRAFO SERVIS – Gerhard Busch TB 26 je novi usavršeni model popularnog stroja za omatanje TB 24. Stroj može omatati trakama oslojenog natrona (smeđi ili bijeli) ili PP folijom. 20% veća učinkovitost, podešavanje bez alata, jednostavno upravljanje značajke su TB 26. Stroj je 100% napravljen u Njemačkoj.

TIFT marking/coding – ima ogromno iskustvo na području industrijskog tiska i označavanja na najrazličitijim materijalima. Tvrtka TiFT garantira visoko kvalitetne i pouzdane naprave na području označavanja proizvoda i ambalaže, pri čemu sudjelujemo isključivo sa dobaviteljima visoko kvalitetnog razreda. Inovacije i napredna rješenja predstavit će se u sustavima označavanja renomiranih proizvođača kao što su Hitachi, Evolabel, Matthews, Datalogic, Toshiba, CAB, Riener, Koding Jet i drugi.

SVEČANO OTVORENJE

Sajmove Intergrafika i Modernpak otvorit će Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba, 5. lipnja 2019. u 14.00 sati u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma.

RADNO VRIJEME SAJMA od 10.00 do 19.00 sati

Ulaz za poslovne posjetitelje je besplatan uz prethodnu registraciju.

POGODNOSTI ZA POSJETITELJE

HŽ putnički prijevoz, posjetiteljima sajmova iz Hrvatske i Slovenije odobravaju 40% popusta na cijenu povratne karte.

You may also read!

Dinko Lucić predsjednik Uprave PBZ-a i Zlatko Dalić

Izbornik Dalić i dalje brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartica

Zlatko Dalić i PBZ Grupa vjerno jedni uz druge. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i predsjednik Uprave Privredne banke

Read More...
wallstreet

Na Wall Streetu novi rekordi, europski ulagači oprezniji

Na Wall Streetu je prošloga tjedna S&P 500 indeks dosegnuo rekordnu razinu, kao i Nasdaq, što se ponajviše zahvaljuje

Read More...
nafta

Cijene nafte iznad 83 dolara, u fokusu OPEC+

Cijene nafte porasle su u petak na međunarodnim tržištima iznad 83 dolara pod utjecajem špekulacija da će vodeći proizvođači

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design