Na zagrebačkoj Trešnjevci otvorena najveća Tisak media u Hrvatskoj

In Tvrtke i tržišta
Tisak media

Tisak je u Zagrebu, na adresi Trešnjevački trg 1, otvorio najnoviju i najveću poslovnicu Tisak medije. Ukupno 40. u Hrvatskoj, nova poslovnica prostire se na više od 200 m2 te donosi prošireni asortiman proizvoda na frekventnoj gradskoj lokaciji. Tisak media na Trešnjevačkom trgu svojim će posjetiteljima nuditi više od 4000 najnovijih književnih naslova, širok gaming asortiman i velik izbor igračaka, društvenih igara za djecu i odrasle, školski i uredski pribor te bogatu ponudu artikala poklon-programa.

“Otvorenje dosad najveće poslovnice Tisak medije u Hrvatskoj za nas predstavlja velik korak u ukupnom razvoju poslovanja. Ponosni smo što iz dana u dan podižemo razinu kvalitete usluge te povećavamo broj naših poslovnica, kao i ukupni asortiman proizvoda. Ovim otvorenjem nastavljamo s realizacijom planova investicija u prodajnu mrežu u 2023. i 2024. Ovu godinu zaključit ćemo s 20 novih prodajnih mjesta. Užurbano radimo i na adaptacijama postojećih, sve kako bismo mogli zadovoljiti zahtjeve naših kupaca, koji su nam glavni poticaj za kontinuirano unapređenje našeg poslovanja i ponude”, izjavila je u povodu otvorenja Helena Klarić, predsjednica Uprave tvrtke Tisak plus.

“Tisak media na Trešnjevci svojim će kupcima nuditi brojne dodatne usluge, a zbog odlične i lako dostupne lokacije poslovnice vjerujemo da ćemo postati omiljeno mjesto kupnje brojnih kupaca. S obzirom na otvorenje u predblagdanskom periodu, sigurni smo i da će velik broj kupaca u našem asortimanu pronaći odlične ideje za darove, bilo da se radi o igračkama, knjigama ili darovnom programu”, dodao je Ivan Mudrinić, direktor sektora maloprodaje u Tisku.

Tisak je vodeći lanac maloprodajnih kioska i trgovina u Hrvatskoj, posvećen pružanju vrhunske usluge i širokog asortimana proizvoda. U centrima Tisak medije kupcima je na raspolaganju i niz korisnih usluga: kupnja ulaznica za različita kulturna, sportska i ostala događanja, igre na sreću Hrvatske lutrije, Tisak paket usluga, karte za javni i međugradski prijevoz, plaćanje računa, podizanje gotovine, izrada fotografija i druge.

You may also read!

Nestlé

Nestlé financijski izvještaj za 2023. bilježi stabilan organski rast od 7,2%

Mark Schneider, izvršni direktor kompanije Nestlé, izjavio je: „Dosad nezabilježena inflacija, do koje je došlo u posljednje dvije godine,

Read More...
Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio je donaciju u iznosu od 29.012,50 eura kojom je izgradio i opremio

Read More...
King Harmony

King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za najbolje tehničko rješenje

Na godišnjoj konferenciji Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda, King Harmony osvojio je srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, a Ledo je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design