Nagrada djelatnicima dm-a povodom 25. obljetnice poslovanja

In Tvrtke i tržišta
Nagrada djelatnicima dm-a povodom 25. obljetnice poslovanja

Povodom obilježavanja 25. obljetnice poslovanja u Hrvatskoj, dm je djelatnicima isplatio novčanu nagradu ekvivalentnu vremenu provedenom u dm-u kako bi još jednom naglasio važnost njihove uloge u poslovanju tvrtke te im zahvalio na doprinosu uspjehu dm-a na hrvatskom tržištu.

„U ovih 25 godina dm je postao najuspješnija drogerija na tržištu i mjesto koje svaki dan posjeti više od 80 tisuća kupaca. Bez naših djelatnika, koji su najzaslužniji za rast i razvoj dm-a, njihovog truda i lojalnosti, 25 bi bila tek jedna brojka, a na ovaj način to je znatno, znatno više. Ovom nagradom želimo im zahvaliti što su dm-u omogućili da zauzme posebno mjesto u srcima naših kupaca i da sudjeluje u razvoju zajednice u kojoj poslujemo“, izjavio je Mirko Mrakužić, direktor dm-a.

Prva prodavaonica dm-a otvorena je u svibnju 1996. u Zagrebu, a dm danas posluje u 161 prodavaonici te je prošle godine otvorio dm online shop, postavši prva i jedina drogerija u Hrvatskoj koja nudi mogućnost kupnje preko interneta. U dm-u danas radi više od 1.600 djelatnica i djelatnika, a uz iznadprosječna primanja te brojne mogućnosti za profesionalni i osobni razvoj, dm im je osigurao i 10.000 kuna naknade za svako rođeno ili posvojeno dijete. Važnost kvalitetnog odnosa prema djelatnicima potvrđuje i nezavisno istraživanje portala MojPosao prema kojem je dm sedam puta proglašen najboljim poslodavcem i 11 godina zaredom poslodavcem prvog izbora.

U prošloj poslovnoj godini dm je u zajednicu uložio više od 2,1 milijuna kuna, a 25. obljetnicu poslovanja dm će obilježiti upravo u znaku pomaganja zajednici. Naime, dm je početkom godine osigurao sedam milijuna kuna za pomoć stradalima u potresu koji je pogodio Petrinju, Sisak, Glinu i okolna mjesta. Dio sredstava namijenjenih oporavku potresom pogođenih područja dm će uložiti u provedbu natječaja {ZAJEDNO} za Petrinju, Glinu i Sisak u sklopu kojeg će podržati realizaciju odabranih projekata, kampanja, inicijativa i ideja za obnovu i razvoj potresom pogođenih područja.

You may also read!

Predstavnici PBZ-a i Yellow Submarinea

PBZ i Intesa Sanpaolo Grupa uspješno pokrenuli inicijativu mini obveznica s društvom Yellow Submarine

Privredna banka Zagreb (PBZ), dio Sektora inozemnih banaka supsidijara (ISBD) Intesa Sanpaolo Grupe, uspješno je nastupila kao jedini agent

Read More...
marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design