Neka Vaša kupaonica zasja uz Geberit

In Promocije / novi proizvodi
Geberit

Bez obzira radi li se o sjajnom ili brušenom metalu, metalni izgled je u trendu. Zlato, mesing, bakar i drugi metalni tonovi popularan su odabir za dnevne sobe i kupaonice.

Namještaj, dodaci, lampe i zidni materijali s metalnim izgledom postali su nužni elementi za oživljavanje najnovijih koncepata dizajna interijera. Ova elegantna značajka ne samo da daje nagovještaj luksuza, već se može kombinirati s različitim bojama i materijalima.

Tamni tonovi kupaonice u kombinaciji s kromiranim detaljem na tipki za aktiviranje Geberit Sigma50 i tuš WC uređaju Geberit AquaClean Sela.

UPEČATLJIVI METALNI ELFEKT
Pored metalnih detalja poput toplih zlatnih nijansi, odabiri poput crnog kroma i crvenog zlata postali su izuzetno popularni u minimalističkim dizajnom. Kao što je to često slučaj, sve je u pronalaženju prave ravnoteže: trebalo bi izbjegavati kombiniranje više različitih metalnih tonova u jednoj prostoriji kako bi se izbjegao nesklad ili pretjerani raskoš. Međutim, upotreba različitih tekstura površine u kombinaciji može stvoriti nešto što izgleda intrigantno i još uvijek skladno.

FOKUS NA CJELOKUPAN DOJAM
Današnji trendovi kupaonica usredotočeni su na tamne boje i prirodne ili mineralne površine poput izgleda oraha, škriljevca ili betona – a metalni naglasci savršeni su dodatak ovom dizajnu. Vrijedi zapamtiti da su detalji ti koji daju prostoriji poseban osjećaj identiteta i individualnosti. Tipke za aktiviranje ispiranja, tuš kanalice i elementi s ogledalima stvaraju skladan efekt i ugodnije kupaonice – što je danas glavni zahtjev.

TIPKE ZA AKTIVIRANJE ISPIRANJA
Pri odabiru detalja u kupaonici, posebno obratite pažnju na dizajn tipke za aktiviranje ispiranja. Tipke za aktiviranje s novim, modernim metalnim bojama savršeno se podudaraju s najnovijim trendovima u kupaonici. Metalne detalje poput kroma, crnog kroma, mesinga i crvenog zlata potražite u digitalnom Geberit salonu s tipkama na: https://tipkezaaktiviranje.geberit.hr/

TUŠ KANALICE
Tuš kanalice iz linije Geberit CleanLine dostupne su u crnom kromu, boji šampanjca te u četkanom i poliranom inoxu.

Više informacija potražite na www.geberit.hr

You may also read!

wall

Svjetske burze skočile na rekordne razine

Na najvećim svjetskim burzama prošloga su tjedna indeksi dosegnuli rekordne razine, što se ponajviše zahvaljuje snažnom rastu cijena dionica

Read More...
Kako procjeniti i upravljati psihosocijalnim rizicima na radu

Kako procjeniti i upravljati psihosocijalnim rizicima na radu?

U organizaciji ZIRS Učilišta – ustanove za obrazovanje odraslih i Znanstveno-stručnog časopisa „Sigurnost“, u Zagrebu će se 28. ožujka

Read More...
Habijan

Ministar Habijan najavio smanjenje parafiskalnih nameta

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan u petak je u Krapini ponovio kako će se u sklopu novog

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design