Neradni Uskrsni ponedjeljak za zaposlenike Kauflanda

In Zaposlenost / plaće
Kaufland

Ove će godine za zaposlenike Kauflanda uz Uskrs i Uskrsni ponedjeljak biti neradni dan.

Trgovački lanac Kaufland odlučio je zahvaliti svojim zaposlenicima na predanom radu i angažmanu: uz Uskrsnu nedjelju, zaposlenici ovog trgovačkog lanca moći će uživati i na Uskrsni ponedjeljak u još jednom slobodnom danu kako bi uskrsne blagdane mogli provesti u miru i krugu svojih bližnjih.

Kaufland se može pohvaliti i činjenicom da već 3. radni dan u mjesecu isplaćuje plaće zaposlenicima, a petodnevnim radnim tjednom pruža ravnotežu privatnog i poslovnog života. Elektroničkom evidencijom radnog vremena osiguravaju da je svaka odrađena minuta zaposleniku na nerukovodećem radnom mjestu plaćena.

Iz ovog trgovačkog lanca ističu kako su očuvali sigurnost radnih mjesta i financijskih benefita za zaposlenike i u ovim turbulentnim vremenima te su dodatno povećali primanja zaposlenika na nerukovodećim radnim mjestima u 2021. godini. Zaposlenike nagrađuju i rođendanskim poklonom, zdravim poklon paketima, poklonom za dijete, a na raspolaganju su im i sufinancirani sportski programi. Dio ovog velikog broja pogodnosti su i poklon paketi za roditelje, tj. za svako novorođeno dijete, fleksibilni radni aranžman prilikom povratka s rodiljinog ili roditeljskog dopusta te plaćeni dopust na prvi dan škole za roditelje prvašića.

Kontinuirana povećanja primanja zaposlenika te razne pogodnosti dokaz su da Kaufland kontinuirano ulaže u svoje zaposlenike.

You may also read!

Predstavnici PBZ-a i Yellow Submarinea

PBZ i Intesa Sanpaolo Grupa uspješno pokrenuli inicijativu mini obveznica s društvom Yellow Submarine

Privredna banka Zagreb (PBZ), dio Sektora inozemnih banaka supsidijara (ISBD) Intesa Sanpaolo Grupe, uspješno je nastupila kao jedini agent

Read More...
marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design