Nova ekspanzija hotelske grupacije Jadran

In Novi turistički kapaciteti
Grand hotel

Jadran hoteli i kampovi kontinuirano šire vrhunski standard hotelske usluge crikveničko-vinodolske rivijere na druge destinacije.

Ambiciozan plan rasta postavljen od strane većinskih vlasnika, obveznih mirovinskih fondova PBZ Croatia Osiguranja i Erste Plavog, koji je u zadnjih par godina rezultirao akvizicijama od Umaga do Baške Vode, nastavlja se u ovoj godini preuzimanjem upravljanja Grand hotela View u Postirama na Braču.

Grand hotel View potpuno je novi hotel kategorije 4* s 230 soba i suiteva, koji svoja vrata prvim gostima otvara 1. srpnja ove godine. Luksuzno opremljene smještajne jedinice s mediteranskim vrtovima na balkonima te spektakularnim pogledom na morski horizont i planinu Biokovo, grijani unutarnji i vanjski bazeni sa sunčalištem, moderno uređeni wellness i spa oaza hotela, suvremeno opremljena kongresna dvorana, pobudile su interes gostiju iz cijelog svijeta i prije samog otvorenja, te će zasigurno obogatiti turističku ponudu pitoresknih Postira, kao i cijelog otoka Brača.

Jedinstvena lokacija samog hotela, tradicija turizma na Braču, profesionalna i visoko motivirana radna snaga te aktivna međunarodna konkurencija garancija su zadovoljstva gostiju i dobrih poslovnih rezultata. Hotel u Postirama zapošljavat će 100-tinjak kolega te očekujemo da će minimalno trećina njih biti upravo lokalni zaposlenici. Druga je to otočka destinacija, nakon Krka, na kojoj Jadran hoteli i kampovi upravljaju hotelskim kapacitetima.

Iako je inicijalno planirano da gradnja Grand hotela View traje 3 godine, te hotel bude završen u zimu 2022., investicija će biti završena gotovo 6 mjeseci prije roka, te je upravo to razlog potpisivanja zakupa hotela od strane Jadrana do kraja ove kalendarske godine. Nadolazeće će razdoblje, stoga, obje ugovorne strane iskoristiti kako bi definirale okvire dugoročne suradnje, što je i bila glavna strateška odrednica. Ukupna vrijednost investicije procjenjuje se na 50 milijuna eura, a izvođač radova je Kamgrad, jedna od vodećih domaćih graditeljskih tvrtki.

„Izuzetno nam je drago što imamo prilike raditi na novoj destinaciji te sudjelovati u kreiranju nove turističke ponude otoka Brača. Vjerujemo kako ćemo s novom akvizicijom biti znatno konkurentniji na tržištu te ostvariti ambiciozne planove unatoč svim poteškoćama koje nas prate u turističkoj branši“, – izjavio je predsjednik Uprave Jadrana d.d., g. Goran Fabris.

Grupacija Jadran potpisivanjem ugovora o zakupu Grand hotela View tako danas raspolaže s ukupno 2.160 ključeva u hotelskim kapacitetima te preko 1.300 parcela u kampovima.

You may also read!

Ulaganje u djecu je ulaganje u buducnost

Ulaganja u djecu i mlade najvažnija su ulaganja za bolju budućnost

Ured UNICEF-a za Hrvatsku u suradnji s časopisom „Gloria” organizirao je konferenciju „Djeca su naš najvažniji posao” s ciljem

Read More...
Lisinski-pbz

Održano svečano događanje PBZ grupe „Kad srca pjevaju“

Uručene donacije ukupnog iznosa 315.000 eura za bolju budućnost djece i mladih. U utorak je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog

Read More...
sajam

Hrvatske prehrambene tvrtke na PLMA-inom međunarodnom sajmu u Amsterdamu

Na međunarodnom sajmu World of Private Label, koji se u organizaciji PLMA (Udruženja proizvođača privatnih robnih marki) održava u

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design