Nova era logistike i e-commercea: otvorenje fulfillment skladišnog centra Warehouse 3PL.hr HUB

In Logistika
3PL Croatia

Moderni fulfillment centar garantira značajne uštede poduzetnicima i nova radna mjesta

U svjetlu kontinuiranog širenja i inovacija, Fontana d.o.o., vodeća mlada inovativna hrvatska tvrtka u području logistike i e-commercea, s ponosom najavljuje otvorenje novog, vrhunski opremljenog skladišnog centra u Zaprešiću, Warehouse 3PL.hr HUB. Ovaj fulfillment centar namijenjen za skladištenje, sortiranje, pakiranje te cjelokupnu mikrologistiku, predstavlja ključni korak u realizaciji ambicioznih planova za pružanje modernih logističkih usluga i potporu e-commerce sektoru.

Digitalizacijom do modernih skladišnih rješenja
Otvorenje novog centra simbolizira značajan napredak u poslovanju Warehouse 3PL.hr HUB-a, a planirano je i daljnje širenje kapaciteta montažnim objektima. U sklopu širenja, Warehouse 3PL.hr HUB značajno će povećati svoj tim, što odražava predanost stvaranju novih radnih mjesta i poticanju lokalnog gospodarstva. Suradnja sa softwareskom tvrtkom Combis na projektima digitalizacije poslovanja dodatno naglašava posvećenost inovacijama i optimizaciji procesa, a veliki dio investicije trebao bi biti pokriven iz fondova EU.

Uštede do 70 %
Novi skladišni centar ne predstavlja samo prostor za pohranu. Riječ je o centru za mikrologistiku koji klijentima omogućava značajne uštede, do čak 70 %, i pojednostavnjenje poslovnih procesa. Bez obzira na veličinu tvrtke ili potrebu za skladištenjem, Warehouse 3PL.hr HUB nudi fleksibilne usluge po mjeri klijenta, omogućujući uštede u usporedbi s troškovima vlastitog skladišta i logistike. Osim toga, klijenti se mogu osloboditi brige o administrativnim obavezama i fokusirati na rast u čemu uvelike može pomoći i sestrinska tvrtka Virtual Office Croatia, lider u Hrvatskoj za usluge virtualnih ureda i razvoja poslovanja.

Mikrologistika u Zagrebu i Zaprešiću
Uz novootvoreno skladište u Zaprešiću, Warehouse 3PL.hr HUB zadržat će i svoje manje skladište u centru Zagreba, naglašavajući predanost pružanju neprekidnih i prilagođenih logističkih rješenja. Ova lokacija se pokazala iznimno korisnom za klijente iz e-commerce sektora, posebno za one koji koriste usluge same day delivery u suradnji s Woltom i Glovom.

Otvorenje novog skladišnog centra u Zaprešiću predstavlja značajan korak naprijed za Warehouse 3PL.hr HUB i klijente. Uz napredne tehnologije, fleksibilne usluge i inovativni pristup, postavljaju nove standarde u logistici i e-commerceu, istovremeno potičući gospodarski razvoj i otvarajući nova radna mjesta u regiji.

You may also read!

Nestlé

Nestlé financijski izvještaj za 2023. bilježi stabilan organski rast od 7,2%

Mark Schneider, izvršni direktor kompanije Nestlé, izjavio je: „Dosad nezabilježena inflacija, do koje je došlo u posljednje dvije godine,

Read More...
Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio je donaciju u iznosu od 29.012,50 eura kojom je izgradio i opremio

Read More...
King Harmony

King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za najbolje tehničko rješenje

Na godišnjoj konferenciji Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda, King Harmony osvojio je srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, a Ledo je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design