Novi monsterozno dobar izgled kultnih Ki-Ki bombona

In Brandovi
KiKi Gumioza

Iz Kraša dolazi ludo dobra novost. Ki-Ki bomboni imaju redizajnirano pakiranje u kojem nema mjesta dosadi, a u šuškavoj vrećici ušuškali su se i neki koje još niste probali, čiji će vas okus baciti u trans.

Sve neustrašive istraživače okusa čeka festival u ustima i izložba za oči jer su Ki-Ki bomboni monsterozno zabavni, brutalno ukusni i toliko dobri da razmišljaš hoćeš li ih zadržati za sebe ili ipak šerati s drugima. A pamet ti stane kad shvatiš između koliko okusa i oblika možeš birati! I tada biraš bombon koji je tvoj alter ego i čudovišno ti je sličan.

Dobar si frend/ica, svi te znaju, svi te vole. Mora da su ti džepovi puni Ki-Ki karamela. Pa dijeliš slatku Jagodu, idući dan donosiš Malinu Twist, za vikend poklanjaš osvježavajući Plus C, a egzotično voćni Tutti Frutti čuvaš za posebna druškanja.

A kad nisi pun/a sebe, nego ti je važno ono što je unutra, znamo da je Ki-Ki Punioza ispunila tvoja očekivanja. Punioza ima novi stajling, ali njena je bit ostala ista – sočna za mljackanje i moćna toliko da ti osigura status omiljene osobe u društvu kad se pojaviš s punim šakama.

Fleksibilan/na si, znaš igrati slatko, ali kad treba možeš i kiselo? Gumioza je tvoja! Stvorena za dugo žvakanje, kao favoriti se nude Cola, Zmija XXL, Medo i Duo Medo, a pazi – nešto je i novo. Gumioza Sour Worms tu je da te kiselo šokira i razbudi kad za njom posegneš. Reminder: sharing is caring, podijeli Gumioze i smijeh s ekipom.

A kad tebi netko Ki-Ki pokloni – samo se u sebi smiješ kad Ki-Ki dobiješ. Uživaj u Ki-Ki bombonima koji su friško redizajnirani već na policama trgovina i Kraš bonbonnièrea.

You may also read!

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Sabor je danas potvrdio predložene izmjene i dopune Zakona o reviziji, Zakona o računovodstvu te Zakona o tržištu kapitala.

Read More...
nafta

Cijene nafte blizu 86 dolara

Cijene nafte približile su se u petak na međunarodnim tržištima razini od 86 dolara budući da je trgovce ohrabrilo

Read More...
U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

Na zagrebačkom Europskom trgu otvorena je Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke , a koordinaciju projekta je, među

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design