Odin Goedhart novi je predsjednik Uprave kompanije HEINEKEN Hrvatska

In Karijere
Goedhart

Odin Goedhart, trenutačno predsjednik Uprave kompanije HEINEKEN Slovačka, od 1. siječnja 2019. preuzet će poziciju predsjednika Uprave kompanije HEINEKEN Hrvatska. Na toj poziciji zamijenit će Borisa Milousheva koji je imenovan novim predsjednikom Uprave kompanije HEINEKEN Portugal.

Boris Miloushev preuzeo je vodstvo kompanije HEINEKEN Hrvatska 2016. godine. Zajedno s upravljačkim timom kreirao je jasnu i ambicioznu misiju “biti najbolja kompanija u Hrvatskoj” te uspio mobilizirati cijelu organizaciju u njenom ostvarenju. S njim na čelu, kompanija je oblikovala strategiju snažnog i raznovrsnog portfelja. Sve to, skupa s jasnim odabirom poslovnih prioriteta, dovelo je do odličnih rezultata na hrvatskom tržištu, ali i brojnih nagrada te priznanja za kvalitetu proizvoda, komunikaciju, izvrsnost u prodaji i održivost poslovanja.

Novi predsjednik Uprave Odin Goedhart ima veliko iskustvo u industriji, a unutar sustava HEINEKEN je više od dvadeset godina. U 2014. godini imenovan je predsjednikom Uprave kompanije HEINEKEN Slovačka. Za vrijeme njegovog mandata HEINEKEN Slovačka uspješno je realizirao nekoliko uspješnih projekata i inovacija, posebice u segmentu radlera i cidera. Također, kompanija je zahvaljujući njegovoj inspirativnoj strategiji i mobilizaciji čitave organizacije preokrenula dotadašnje negativne trendove na tržištu.

Prije svog mandata u Slovačkoj, Goedhart je od 2010. godine bio direktor operacija u kompaniji HEINEKEN UK i Irska, gdje je bio zaslužan za promjene koje su rezultirale većim fokusom na kupce i potrošače. Odin Goedhart se pridružio HEINEKENU kao pripravnik u menadžmentu kompanije da bi zatim prešao u korporativni marketing kao rukovoditelj za inovacije. Godine 2001. imenovan je direktorom lanca opskrbe kompanije HEINEKEN Mađarska, a 2006. preuzima poziciju direktora lanca opskrbe za regiju Srednja Europa.

Na novoj poziciji Goedhart će nastaviti raditi na zamahu rasta poslovanja u Hrvatskoj poticanjem rasta prihoda i udjela na tržištu te jačanjem portfelja brendova i daljnjim razvojem talenata. Odin Goedhart odgovarat će Dimitru Alexievu, HEINEKENOVOM direktoru za regiju Europa.

You may also read!

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Sabor je danas potvrdio predložene izmjene i dopune Zakona o reviziji, Zakona o računovodstvu te Zakona o tržištu kapitala.

Read More...
nafta

Cijene nafte blizu 86 dolara

Cijene nafte približile su se u petak na međunarodnim tržištima razini od 86 dolara budući da je trgovce ohrabrilo

Read More...
U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

Na zagrebačkom Europskom trgu otvorena je Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke , a koordinaciju projekta je, među

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design