Održana 10. Međunarodna konferencija o učenju za poduzetništvo – ICEL 2020

In Konferencije / savjetovanja
ICEL 2020

Jubilarna 10. Međunarodna konferencija o učenju za poduzetništvo – ICEL održana je u petak, 20. studenoga u online okruženju.

Glavna tema ovogodišnje, 10. Međunarodne konferencije o učenju za poduzetništvo je Novi poslovni modeli u razvoju poduzetništva. Iako je tema konferencije zamišljena prije cijele COVID krize, protekli mjeseci uistinu su u poduzetništvu otvorili promišljanja o novim modelima: u poslovanju pa tako i u obrazovanju.

Konferenciju su otvorili dekan Europske poslovne škole Zagreb, dr. sc. Ivica Katavić, prof. v. š. u trajnom zvanju, koji je istaknuo: „Mi, koji se bavimo obrazovanjem za poduzetništvo u svemu ovome vidimo priliku. Stoga je očekivani ishod ove konferencije stvaranje nacionalnog i međunarodnog okvira za nove poslovne modele u akademskom i poslovnom svijetu koji će omogućiti da tržišta i društvo postanu bolja i jača nakon COVID-19“.

Nakon dekana, online putem sudionike konferencije pozdravili su predsjednik Vijeća Veleučilišta i visokih učilišta u RH, docent Damir Jugo, dr. sc. David Matthew Smith, ravnatelja Instituta Ruđer Bošković i znanstveni savjetnik te Magdalena Kristić iz Grada Zagreba, voditeljica Odsjeka za izradu mjera poticanja razvoja obrta i poduzetništva i praćenje stanja u gospodarstvu.

Ključni govornici ovogodišnje ICEL 10 konferencije bili su Jurica Magoči, direktor firme Fueloyal i Vitomir Tafra, osnivač i predsjednik uprave EDUCATI grupe Zrinski. Obojica govornika dotaknuli su se teme izazova u poduzetništvu kao i izazova u obrazovanju za poduzetništvo.

panel-ICEL 2020ICEL konferencija se nastavila kroz tri vrlo zanimljiva panela gdje su sudionici raspravljali o poslovnim modelima s naglaskom na komunikaciju i promociju, novim poslovnim modelima te promjenama i izazovima u poduzetništvu. Trenutne poslovne okolnosti također ukazuju koliko je globalizacija prisutna i što sve zapravo nudi ukoliko želimo pristati na suvremene uvjete učenja i poslovanja.

Konferenciju je zatvorio prodekan za nastavu Europske poslovne škole Zagreb dr. sc. Lucijano Jakšić, zahvalivši se svim sponzorima, pokroviteljima i suradnicima na doprinosu ovom uspješnom događaju.

Zahvaljujemo se svim autorima, govornicima i sudionicima na sudjelovanju na konferenciji, želimo Vam daljnji uspjeh u radu i istraživanju za poduzetništvo te se nadamo da se vidimo u još većem sastavu na 11. ICEL konferenciji 2021. godine.

You may also read!

Ulaganje u djecu je ulaganje u buducnost

Ulaganja u djecu i mlade najvažnija su ulaganja za bolju budućnost

Ured UNICEF-a za Hrvatsku u suradnji s časopisom „Gloria” organizirao je konferenciju „Djeca su naš najvažniji posao” s ciljem

Read More...
Lisinski-pbz

Održano svečano događanje PBZ grupe „Kad srca pjevaju“

Uručene donacije ukupnog iznosa 315.000 eura za bolju budućnost djece i mladih. U utorak je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog

Read More...
sajam

Hrvatske prehrambene tvrtke na PLMA-inom međunarodnom sajmu u Amsterdamu

Na međunarodnom sajmu World of Private Label, koji se u organizaciji PLMA (Udruženja proizvođača privatnih robnih marki) održava u

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design