Otvara se Aminess Port9 Hotel na Korčuli

In Novi turistički kapaciteti
Aminess turizam

Aminess hoteli i kampovi danas otvaraju Aminess Port9 Hotel s četiri zvjezdice na Korčuli. Goste ovog hotela koji donosi spoj elegancije i detalja korčulanske tradicije i povijesti oduševit će priroda, more, bazeni i brojne mogućnosti za rekreaciju i zabavu.

Posebno će ih se dojmiti i pogled, ambijent te gurmanski doživljaji u deset restorana i barova nadahnutih Korčulom, kao i nenadmašan izbor aktivnosti za odrasle i djecu. Kamp Port9 Campsite by Aminess svoja vrata otvorio je prije nekoliko dana, točnije 29. svibnja.

Svi gosti mogu se osjećati potpuno sigurno zahvaljujući Aminess Clean & Safe Stay programu. Riječ je o protokolu koji svim gostima garantira bezbrižan i opušten odmor uz poštivanje najviših higijenskih standarda. Svi Aminess hoteli i kampovi dobili su i oznaku Stay Safe in Croatia koju dodjeljuje Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske što gostima garantira još sigurniji boravak u svim smještajnim objektima. Također, za lagodan odmor, Aminess hoteli i kampovi nude fleksibilne uvjete rezervacija, a osigurana je i beskontaktna online prijava gostiju putem self check-in platforme.

Na Korčuli je već otvoren Aminess Korčula Heritage Hotel, dok je u Orebiću od sredine svibnja otvoren Aminess Bellevue Hotel. Svoje prve goste, obližnji Aminess Grand Azur Hotel će dočekati 12. lipnja.

Aminess je svoje poslovanje u južnoj Dalmaciji službeno proširio 1. travnja ove godine, kada su hoteli iz portfelja društva HTP Korčula i HTP Orebić postali sastavni dio krovnog brenda Aminess. Pod brendom Aminess hoteli i kampovi tako se trenutno nalazi 12 hotela, četiri kampa s više od 450 mobilnih kućica, 92 apartmana i naselje od 80 vila, ukupnih kapaciteta od 4.850 smještajnih jedinica koji dnevno mogu ugostiti više od 12.500 gostiju.

You may also read!

marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design