Otvorena Lidlova trgovina u Gajnicama, 98. u Hrvatskoj, 13. u Zagrebu

In Trgovina na malo
Lidl

14. listopada 2019. godine – Lidl, jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, intenzivno nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže. U zagrebačkim Gajnicama otvorena je nova trgovina pa tako Lidl sada broji 98 trgovina u Hrvatskoj.

Trgovina u Gajnicama napravljena je prema novom konceptu gradnje i dizajna, koji podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta (njih 88), više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost te atraktivan izgled. U novoj trgovini, baš kao i u svima ostalima, Lidl će svojim kupcima nuditi asortiman kvalitetnih i svježih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

1-Voditelj trgovine Ivan Maric i regionalna voditeljica prodaje Renata Hrvojevic
Voditelj trgovine Ivan Marić i regionalna voditeljica prodaje Renata Hrvojević

Lidlovu trgovinu u Gajnicama svečano su otvorili voditelj trgovine Ivan Marić i regionalna voditeljica prodaje Renata Hrvojević, a poznati hrvatski komičar Goran Goc Vugrinec moderirao je otvorenje. Dječji zbor Kikići i Genijalci razveselili su sve okupljene svojom razigranom glazbenom točkom, a Lidl je i ovaj put lokalnoj zajednici dao svoj doprinos prigodnom donacijom Kikićima i Genijalcima.

Zbor Kikići i Genijalci djeluju 21 godinu te se već dugo nalazi među najboljim i najaktivnijim dječjim zborovima u Hrvatskoj. Brojne kupce i posjetitelje oduševio je moderan dizajn novootvorene trgovine, a Lidl je za njih pripremio besplatne krafne, bombone, kavu, a za one najmlađe – balone.

Kupci će u novoj trgovini uoči otvorenja imati priliku uživati u prigodnim akcijama i popustima na prehrambeni i neprehrambeni asortiman. Trgovina u Huzjanovoj 4 u Zagrebu otvorena je od ponedjeljka do subote od 7:00 – 21:00, a nedjeljom od 8:00 – 18:00 sati.
Još ugodnija kupnja za Lidlove kupce

Novim konceptom gradnje i dizajna Lidl omogućava svojim kupcima još ugodniju kupovinu – veća prodajna površina i prostranija parkirna mjesta – olakšat će kretanje svima, a posebno majkama s djecom i osobama s invaliditetom. Više prirodnog svjetla, prozirna stropna kupola i prednja staklena stijenka značajno su promijenili izgled trgovine, a nove, moderne Lidlove trgovine postižu još veću energetsku učinkovitost.

3-Lidlov tim na otvaranju u Gajnicama
Lidlov tim na otvaranju u Gajnicama

You may also read!

wall

Svjetske burze porasle, inflacija u SAD-u popušta

Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna porasle jer inflacija u SAD-u popušta, pa se očekuje da će

Read More...
nekretnine

Poduzetnici Zagrebačke županije sa 632,1 milijunom eura neto dobiti

Poduzetnici Zagrebačke županije u 2023. su ostvarili konsolidiranu neto dobit od 632,1 milijun eura, što je rast od 63,7

Read More...
Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Sabor je danas potvrdio predložene izmjene i dopune Zakona o reviziji, Zakona o računovodstvu te Zakona o tržištu kapitala.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design