Pametni novčanik hrvatskog startupa Baggizmo do sada podržalo 230 ‘ulagača’ iz svijeta

In Promocije / novi proizvodi
juric

Hrvatski startup Bagizzmo za projekt “Pametni novčanik” (Baggizmo Wiseward) u prvom tjednu kampanje na platformi za grupno financiranje Kickstarer, uz podršku 230 ‘ulagača’ iz cijelog svijeta, skupio je već 50 posto ukupno planiranih sredstava ili 35 tisuća američkih dolara, izvijestili su u utorak iz tog startupa.

Kampanja Baggizmo-a za sredstva za pokretanje proizvodnje tog novčanika na Kikstarteru traje do 14. srpnja, pri čemu se, kako kažu, natječu u visoko konkurentnoj kategoriji tehnologije na toj platformi.

“Do sada je velik broj podržavatelja na Kickstarteru kupilo Baggizmov pametni novčanik, ali je značajan broj i onih koji projekt podržavaju već s pet dolara“, kažu iz Baggizmo-a.

Podsjećaju da su naprednu tehnologiju za “Baggizmo Wiseward” sami razvili u Hrvatskoj s namjerom njezine integracije u funkcionalni pametni novčanik sa senzorima i elektronikom kakvu konkurencija još nije razvila.

“Tu je riječ o trenutno najinovativnijim novčanikom na tržištu odnosno nosivoj tehnologiji za koju svjetski trendovi najavljuju da će u bliskoj budućnosti zamijeniti i mobilne uređaje. Time je pametni novčanik iz Baggizma postao hrvatski igrač na najdinamičnijem području razvoja tehnologije, a namijenjen je svima koji žele sigurniji i funkcionalniji novčanik koji štiti njegov sadržaj od digitalne krađe ili gubitka“, poručio je direktor Baggizma Ladislav Jurić.

Napominju i da je dizajn tog novčanika univerzalan i suvremen, a ujedno je i izrazito lagan za nošenje i izrađen je od ekoloških materijala. (H)

You may also read!

Nestlé

Nestlé financijski izvještaj za 2023. bilježi stabilan organski rast od 7,2%

Mark Schneider, izvršni direktor kompanije Nestlé, izjavio je: „Dosad nezabilježena inflacija, do koje je došlo u posljednje dvije godine,

Read More...
Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio je donaciju u iznosu od 29.012,50 eura kojom je izgradio i opremio

Read More...
King Harmony

King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za najbolje tehničko rješenje

Na godišnjoj konferenciji Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda, King Harmony osvojio je srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, a Ledo je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design