PBZ Grupa donirala dva vozila Odgojnom domu Mali Lošinj za kvalitetniji život njegovih korisnika

In DOP
Donacija Odgojnom domu Mali Lošinj_2

PBZ Grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, nastavlja pomagati projekte za dobrobit djece i mladih diljem zemlje u sklopu svog humanitarnog projekta „Činim dobro svaki dan“. To potvrđuje i najnovija donacija od 199.330 kuna Odgojnom domu Mali Lošinj.

Zahvaljujući donaciji Dom je nabavio dva osobna vozila koja će omogućiti sigurniji prijevoz i kvalitetniji život njegovih korisnika. Donaciju su uručile Vilijana Belas, izvršna direktorica Odnosa s javnošću i marketinga Privredne banke Zagreb i Mladenka Dubravac, glavna koordinatorica odnosa s javnošću PBZ Carda.

„Zahvaljujući projektu „Činim dobro svaki dan“, u suradnji s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike, dodijeljena su nam financijska sredstva za kupnju dva osobna vozila koja su nam bila prijeko potrebna. Naime, Odgojni dom Mali Lošinj pruža uslugu smještaja i obrazovanja 27 korisnika u Malom Lošinju i 22 korisnika u Cresu kojima je neophodno gotovo svakodnevno osigurati siguran prijevoz na potrebne zdravstvene preglede, posjete njihovim obiteljima, izlete i ostale brojne potrebe. Ponekad se zna dogoditi da nam je u jednom danu potrebno više vozila zbog zakazanih obveza koje nisu na istoj lokaciji. Dok su naši korisnici kod nas, brinemo o njima i njihovim potrebama, pružajući im razne oblike podrške, odgoja i edukacije, a ova donacija pomoći će nam pri organizaciji našeg užurbanog tjednog rasporeda i, što je najvažnije, omogućiti siguran prijevoz naših korisnika. Zahvaljujemo PBZ Grupi, našem Ministarstvu i svima koji su sudjelovali u realizaciji ove za nas vrlo vrijedne donacije“, istaknula je Silvija Kocijan, ravnateljica Odgojnog doma Mali Lošinj.

„Raduje nas svaka prilika da pomognemo djeci i mladima u Hrvatskoj te nam je drago da smo putem našeg dugogodišnjeg humanitarnog projekta „Činim dobro svaki dan“ pomogli i Odgojnom domu Mali Lošinj. Ovo je 61. donacija u sklopu našeg humanitarnog projekta kojim pomažemo projekt Ministarstva zdravstva „Praćenje djece s neurorizicima“ te projekt Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike „Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi“. Donacijama smo obuhvatili brojne domove za djecu i mlade, pedijatrijske odjele i dječje bolnice diljem Hrvatske. Samo u sklopu projekta „Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi“ do sada smo donirali 17 domova za djecu te nam je cilj pomoći što većem broju djece – korisnika usluga domova socijalne skrbi, a koje danas u Hrvatskoj ima oko 5.600. Sve ove donacije potvrđuju našu trajnu opredijeljenost i posvećenost pomaganju zajednici u kojoj poslujemo“, istaknula je Vilijana Belas, izvršna direktorica Odnosa s javnošću i marketinga Privredne banke Zagreb.

Donacija Odgojnom domu Mali Lošinj dio je projekta društveno odgovornog poslovanja PBZ Grupe, članice Intesa Sanpaolo Grupe, koji Grupa provodi već četrnaest godina pod nazivom “Činim dobro svaki dan”. Sredstvima izdvojenim za taj projekt Grupa pomaže nacionalne, dugoročne projekte za dobrobit djece i mladih: “Praćenje djece s neurorizicima” Ministarstva zdravstva i “Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi” Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te odgovara na aktualne potrebe društva, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po 1 kunu, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Grupa je do sada prikupila više od 27,5 milijuna kuna. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

You may also read!

Ulaganje u djecu je ulaganje u buducnost

Ulaganja u djecu i mlade najvažnija su ulaganja za bolju budućnost

Ured UNICEF-a za Hrvatsku u suradnji s časopisom „Gloria” organizirao je konferenciju „Djeca su naš najvažniji posao” s ciljem

Read More...
Lisinski-pbz

Održano svečano događanje PBZ grupe „Kad srca pjevaju“

Uručene donacije ukupnog iznosa 315.000 eura za bolju budućnost djece i mladih. U utorak je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog

Read More...
sajam

Hrvatske prehrambene tvrtke na PLMA-inom međunarodnom sajmu u Amsterdamu

Na međunarodnom sajmu World of Private Label, koji se u organizaciji PLMA (Udruženja proizvođača privatnih robnih marki) održava u

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design