Pevec potpisao ugovor o izgradnji prodajnog centra u Vinkovcima

In Tvrtke i tržišta
Pevec potpisao ugovor o izgradnji prodajnog centra u Vinkovcima

Pevec, prvi hrvatski trgovački lanac, potpisao je ugovor za izgradnju novog suvremenog prodajnog centra vrijednog 40 milijuna kuna u Ulici H. D. Genschera u Vinkovcima te tako nastavio svoja ulaganja u Slavoniju. Izgradnju objekta izvest će tvrtka Projektgradnja, a službeno otvorenje se očekuje krajem ljeta ove godine.

„Nakon otvorenog Pevecovog centra u Vukovaru zadovoljstvo mi je potvrditi gradnju novog prodajnog centra u Vinkovcima koji predstavlja veliki korak u našem strateškom širenju u svim gradovima većim od 15.000 stanovnika. Jako sam sretan što već sada mogu reći kako će izgradnja prodajnog centra omogućiti pedeset novih radnih mjesta na što smo zbilja ponosni“, izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Pevec d.d.

Vinkovački Pevec je 26. prodajni centar po redu, a bit će izgrađen na zemljištu od 20.000 četvornih metara koje je tvrtka kupila početkom prošle godine. Sam centar sadržavat će bogati asortiman od čak 40.000 raznih artikala pri čemu će se posebno isticati asortiman za uređenje vrta i okućnica. U sklopu prodajnog centra nalazit će se i kafić Samofino, a otvorenje je predviđeno za kraj ljeta ove godine.

„Zadovoljstvo nam je što smo dio ovako zahtjevnog projekta i što nastavljamo uspješnu suradnju s Pevecom na izgradnji njihovih prodajnih centara. Prodajni centar u Vinkovcima prostirat će se na 5.000 četvornih metara u sklopu čega će imati 1.000 četvornih metara skladišnog prostora, što će ga svrstati među veće prodajne prostore na tom području“, izjavio je direktor Projektgradnje Miljenko Zovko.

Uz potpuno nove centre u Vukovaru i Vinkovcima u tijeku je preuređenje prodajnog centra u Slavonskom Brodu koji je tvrtka otkupila u kolovozu prošle godine. Uz to, tvrtka je u protekle tri godine u vlasništvo preuzela osam postojećih prodajnih centara, otvorila pet novih prodajnih centara te zaposlila gotovo 600 novih djelatnika.

You may also read!

Nestlé

Nestlé financijski izvještaj za 2023. bilježi stabilan organski rast od 7,2%

Mark Schneider, izvršni direktor kompanije Nestlé, izjavio je: „Dosad nezabilježena inflacija, do koje je došlo u posljednje dvije godine,

Read More...
Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio je donaciju u iznosu od 29.012,50 eura kojom je izgradio i opremio

Read More...
King Harmony

King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za najbolje tehničko rješenje

Na godišnjoj konferenciji Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda, King Harmony osvojio je srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, a Ledo je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design