Plava Laguna u 2021. zaposlenike nagrađuje i s više od 10 tisuća kuna dodatnih primanja

In Zaposlenost / plaće
Plava Laguna

Plava Laguna za ovu je godinu osigurala najbolje materijalne poticaje i naknade svim svojim stalnim i sezonskim radnicima, odnosno dodatne nagrade i naknade za radnike koje su bolje nego u najboljim turističkim godinama i iznose po zaposleniku i više od 10 tisuća kuna za one koji su ostvarili puni fond radnih sati.

Naime, Plava Laguna ove će godine nagraditi svoje radnike s maksimalnih 5.000 kuna neoporezive nagrade, Božićnicom u iznosu od 3.000 kuna, darom u naravi u vrijednosti 600 kuna i regresom u iznosu od 70 kuna bruto po danu godišnjeg odmora te darom za djecu do 15. godine života u iznosu od 600 kuna. Pravo na Božićnicu ostvaruju u proporcionalnom iznosu od maksimalnih 3.000 kuna svi radnici koji su radili najmanje dva mjeseca u godini, a pravo na punu nagradu za ostvarene radne rezultate prema ostvarenom fondu sati od svibnja do rujna.

„U ovim izazovnim okolnostima prioritet su nam naši radnici kojima želimo pružiti sigurnost te ih dodatno nagraditi za izvanredan rad i doprinos tijekom ove godine, na čemu im zahvaljujemo. Plava Laguna iznimno cijeni trud svojih zaposlenika. Kao odgovoran poslodavac, osigurali smo zaposlenicima Božićnicu, regres, dar u naravi te nagradu za ostvarene radne rezultate. Za 2022. godinu nastavljamo s pripremom paketa još boljih uvjeta nagrađivanja radnika Plave Lagune pa pozivamo sve zainteresirane da se jave na http://biz.plavalaguna.hr/hr/natjecaji/posao-u-plavoj-laguni. Uvjeti koje nudimo su zasigurno jedni od najboljih, ako ne i najbolji u okruženju“, poručuju iz Plave Lagune.

Krajem godine u Plavoj Laguni bit će nagrađeni i jubilarci koji su u kompaniji proveli od 10 pa sve do dugih 45 godina, s iznosima od 1.500 do 5.000 kuna. Plava Laguna d.d. je kompanija iza koje stoji već više od 60 godina uspješnog rada i razvoja, temeljenog na ekološkim principima i održivom razvoju, tijekom kojeg konstantno zauzima lidersko mjesto u hrvatskom hotelijerstvu, permanentnim investiranjem u unaprjeđenje ponude proizvoda i brzim prilagođavanjem potrebama sve zahtjevnijeg turističkog tržišta. Plava Laguna u vrhuncu turističke sezone zapošljava približno 3000 ljudi, od čega više od polovice na jedan od oblika suradnje na neodređeno vrijeme, a u svojim smještajnim kapacitetima dnevno može ugostiti preko 43 tisuće gostiju.

You may also read!

marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design