Post Covid turizam i nove prilike

In Konferencije / savjetovanja
POST COVID TURIZAM I NOVE PRILIKE

Prva konferencija nakon Covid-sezone okuplja turističke profesionalce i 4 EU ministra/ice turizma te vrhunske turističke stručnjake kako bi odgovorili na pitanje kako se pripremiti na Novu budućnost turizma.

U utorak, 6. listopada 2020., od 10h do 14h, po četvrti će se put održati međunarodna konferencija o cjelogodišnjem turizmu Može li hrvatski turizam 356?.

Prva konferencija nakon ovogodišnje sezone pod nazivom Post Covid turizam i nove prilike odvija se uživo i on-line, u Termama Tuhelj.

Vrhunski stručnjaci domaćeg i EU turizma analizirat će ovogodišnje turističke rezultate i raspravljati o izazovima i prilikama u vrijeme i nakon Covid19, „novom normalnom“ te cjelogodišnjem održivom turističkom poslovanju.

Ministarski forum donosi raspravu četiri EU ministra/ica iz područja turizma turizma, u kojoj će predstaviti osnovna polazišta razvojnih strategija turizma u sljedećem periodu. Po prvi puta okupljaju se ministrica turizma i sporta Republike Hrvatske Nikolina Brnjac, ministar za gospodarstvo i razvoj tehnologije Republike Slovenije Zdravko Počivalšek, a uzvanicima će se obratiti i ministrica poljoprivrede, regija i turizma Republike Austrije Elisabeth Köstinger i ministrica za industriju, trgovinu i turizma Kraljevine Španjolske María Reyes Maroto Illera.

Analizu sezone 2020 i nove trendove predstavit će Siniša Topalović / Horwath HTL, a u panel raspravama o razvoju poslovanja te budućnosti turizma raspravljat će: Otmar Michaeler / Falkensteiner Michaeler grupe iz Austrije, James Chappell / Horwath HTL London iz Velike Britanije, Sandeep Vohra / Roseview Investments & Advisors iz Dubaia, Veljko Ostojić / HUT, Kristian Šustar / Uniline Travel Company, Dominik S. Černjak / Jasna Chalet Resort iz Slovenije, Nedo Pinezić / Dantes i drugi.
Moderatori rasprava su Mislav Togonal, TV voditelj i urednik, Ivana Budin Arhanić / Valamar Riviera i Saša Muminović / SLO CRO poslovni klubi.

„Po prvi puta imamo priliku ugostiti četiri iznimna/e ministra/ice u Forumu o Novoj budućnosti turizma. Ministri/ce iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Španjolske predstavit će osnovna polazišta razvojnih strategija turizma u sljedećem periodu s posebnim osvrtom na Mediteransku regiju i cjelogodišnji turizam. Za turizam je izrazito važno da komuniciramo, diskutiramo, učimo jedni od drugih i održimo kontakt unutar industrije. Ovogodišnja konferencija ima za cilj donijeti analize aktualne situacije na tržištu, potaknuti promišljanja, donijeti svježe ideje i pozitivna iskustva o tome kako planirati turističko poslovanje u sljedećem periodu. Cjelogodišnji turizam zasigurno može biti dio odgovora na Covid izazove. Vrijeme je da budemo kreativni i hrabri. I vrijeme je da se ponovo vidimo.“ – poručuje Ivana Kolar, organizatorica konferencije.

U skladu s epidemiološkim preporukama, konferenciji će uživo prisustvovati ograničen broj osoba, dok će svi ostali u njoj moći sudjelovati on-line uz obaveznu prijavu putem linka www.turizam365.com/prijavite-se-2020/.
Sve informacije o konferenciji dostupne su na web stranici https://www.turizam365.com.

Organizator konferencije je konzultantska tvrtka u turizmu, Julius Rose, a partneri u organizaciji su SLO CRO poslovni klub, Terme Tuhelj i Poslovni klub Skup za Zagorje.

Napomena:
Neposredno prije konferencije govornici i panelisti bit će na raspolaganju za izjave.
Praćenje događaja uživo moguće je uz prethodnu potvrdu dolaska, za ograničeni broj medija, uz obvezno navođenje imena novinara i kontakt broja telefona (sve prema uputama Stožera civilne zaštite). Molimo da nam potvrdite svoj dolazak najkasnije u ponedjeljak 5.10.2020.g. do 12h.

Poštovani kolege novinari, stojimo Vam na raspolaganju za sve dodatne informacije o načinu Vašeg praćenja događaja, detalja oko prisustvovanja istom te organizaciji izjava sudionika konferencije.

You may also read!

tomislav-rados

Akademija kibernetičke sigurnosti HGK: Hrvatske tvrtke nedovoljno otporne na kibernetičke prijetnje

Svakih 14 sekundi u svijetu dogodi se ozbiljan kibernetički napad pa ne čudi da kibernetička sigurnost postaje kritični aspekt

Read More...
plenkovic i bernarda

U Varaždinskim Toplicama otvoren hotel Bernarda vrijedan više od 8 milijuna eura

U Varaždinskim Toplicama u subotu je otvoren Hotel Bernarda vlasnice poznate poduzetnice Bernarde Cecelja, a čemu je prisustvovao i

Read More...
wallstreet

Svjetske burze nestabilne, no Nasdaq dosegnuo rekordnu razinu

Na svjetskim se burzama prošloga tjedna trgovalo nesigurno jer se čini da središnje banke u svijetu neće smanjiti kamate

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design