Pozivamo vas na javnu prezentaciju projekta i svečano potpisivanje Sporazuma za „Međunarodni kamp za mlade s tehničkom i poduzetničkom idejom Tesla i mi“

In Konferencije / savjetovanja
Tesla i mi

Prezentacija će se održati dana 18. ožujka 2021. godine u 11,00 sati, u Restoranu Žganjer, Jaškovo 51, Ozalj

Pozivamo Vas kao potencijalne partnere u projektu kojeg je prihvatio Grad Ozalj na inicijativu udruge Poduzetni koja je ujedno i nositelj projekta. Svi ostali zainteresirani mogu nas pratiti online (LINK).

Dnevni red:
11:00 pozdravni govor gradonačelnice
prezentacija projekta
pozdravni govor predsjednice udruge i obrazovnih partnera
pozdravni govori uzvanika

12:00 svečano potpisivanje SPORAZUMA O SURADNJI NA REALIZACIJI PROJEKTA
TESLA I MI – TIM međunarodni kamp za mlade s tehničkom i poduzetničkom idejom
između Grada Ozlja i udruge Poduzetni.

12:30 nastavak prezentacije s zainteresiranim institucijama.

14:00 završetak

Cilj uključivanja potencijalnih partnera je afirmacija njihovog rada sudjelovanjem u projektu. Taj interes biti će prepoznat na predstavljanju projekta. U prvom dijelu prezentacije biti će predstavljen projekt a inicijalna informacija nalazi se u att.

U pauzi prezentacije biti će svečano potpisan Sporazum temeljem kojeg započinje realizacija projekta. U drugom dijelu prezentacije svi koji imaju prijedlog i/ili želju za priključivanje projektu moći će prezentirati prijedlog sadržaja i oblika sudjelovanja. Temeljem Vašeg iskazanog interesa izvršiti će se moguća integracija u projektne aktivnosti. Ukoliko ovog trenutka nemate definirani prijedlog možete se uključiti kad za to stvorite uvjete.

Udruga kao nositelj projekta, uz podršku Vlade Republike Hrvatske i resornog ministarstva, je već krenula s aktivnostima te je okupila i obrazovne partnere: Tehničko veleučilište Zagreb, Europska poslovna škola Zagreb, Institut za obrazovanje za poduzetništvo, Zagreb, 1. tehnička škola Tesla, Zagreb i Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski, Zagreb.

Prvi korak u pokretanju projekta nakon potpisivanja samog Sporazuma je iskazivanje vašeg interesa za sudjelovanjem te pozivanje učenika osnovnih i srednjih škola i studenata na ljetni kamp kao i daljnje okupljanje pokrovitelja i sponzora projekta.
Uvjereni smo da pokretanjem ovog projekta pružamo mogućnost za afirmaciju gospodarskih, kulturnih i obrazovnih potencijala Grada Ozlja i šire društvene zajednice. Vaše prisustvo i proaktivno sudjelovanje značajno će doprinijeti njegovoj nacionalnoj i međunarodnoj afirmaciji.

Za sve detaljnije informacije možete se obratiti u Grad Ozalj na telefon: 047/731-400 ili voditelju projekta Tafra Vitomiru na mob: 098/208 175 ili na mail vitomir.tafra@zrinski.org . Informacije o projektu možete pratiti i na službenoj web stranici Udruge poduzetni: http://www.udruga-poduzetni.hr/novosti/97/.

You may also read!

Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...
PEVEX

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti iz 2023. godine

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti ostvarene u 2023. godini. Neto dobit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design