PreKrašnim kolačićima Kraš odgovorio na želje potrošača

In Promocije / novi proizvodi
PreKrašni

U slavljeničkoj godini u kojoj obilježava 110 godina poslovanja, Kraš nastavlja s iznenađenjima za svoje potrošače te tako predstavlja novi proizvod – PreKrašne kolačiće. Nakon što su tijekom proteklih mjeseci primili velik broj upita u kojima su potrošači tražili povratak poznatih Kraševih keksa Krašuljaka, Krašotica i Krašopisa, u Krašu su na takvu želju za širenjem asortimana odlučili odgovoriti PreKrašnim kolačićima koji dolaze u čak osam različitih okusa.

„Osluškivanje želja potrošača sastavni je dio poslovne politike Kraša te nikako nismo mogli ostati ravnodušni prema brojnim upitima i apelima koje smo primali preko društvenih mreža i e-maila s pitanjima kad ćemo vratiti Krašuljke, Krašotice i Krašopise. Ipak, odlučili smo da ih nećemo vratiti, nego ponuditi nešto još bolje – PreKrašne kolačiće koji dolaze u širokom rasponu okusa među kojima će svaki potrošač pronaći svoj omiljeni kojim će zasladiti svaki dio svog dana. PreKrašne prati i kreativna kampanja kojom ćemo potrošače podsjetiti na to da je svaki trenutak, koliko god bio tužan, težak ili lijep, moguće učiniti ljepšim, odnosno – prekrašnim“, izjavila je Marina Knežević, voditeljica Službe marketinga u Krašu.

PreKrašni kolačići dolaze u pakiranjima od 200 do 220 grama te u osam različitih okusa, a već se nalaze na policama svih većih trgovina u Hrvatskoj. U ponudi su tako kolačići sa sjemenkama suncokreta i sezamom, s komadićima tamne čokolade, s komadićima mliječne čokolade i kikirikija preliveni čokoladom, s punjenjem okusa limuna, s punjenjem od jabuke, s punjenjem od višnje, s kakao punjenjem i s nougat punjenjem.

You may also read!

Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...
PEVEX

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti iz 2023. godine

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti ostvarene u 2023. godini. Neto dobit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design