Prvi hrvatski trgovački lanac otvara novi prodajni centar u Križevcima

In Tvrtke i tržišta
Pevex

Tvrtka Pevex d.d. najavila je otvorenje prodajnog centra novog formata u Križevcima koji će se prostirati na 1.000 m2. Vizija Uprave tvrtke Pevex d.d. je prisutnost i u manjim sredinama kako bi svim građanima Republike Hrvatske pružili mjesto ugodne i uvijek povoljne kupnje, a svojim zaposlenicima kvalitetne uvjete rada.

Bez obzira na manju kvadraturu od standardnih PEVEX prodajnih centara, kupcima iz Križevaca i okolice bit će omogućena kupovina kompletnog asortimana PEVEX-a s atraktivnim cijenama iz sedam prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sport, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije te Kućanski uređaji što Pevex čini prvim izborom u „Uradi sam“ segmentu.

Dodatne pogodnosti će biti besplatno preuzimanje robe koja je naručena u prodajnom centru ili putem naše internet trgovine, kao i povoljna dostava na kućnu adresu.

„Posebno nam je zadovoljstvo najaviti otvorenje našeg prodajnog centra novog formata u Križevcima koji predstavlja veliki korak u našem strateškom širenju. Otvaranjem novog centra broj prodajnih centara PEVEXA popeti će se na 27 što je nastavak uspješnih ulaganja diljem Republike Hrvatske.“ poručeno je iz Uprave tvrtke Pevex d.d.

Novi prodajni centar poslovat će na adresi Grdenićeva 7, 48260, Križevci, a svi zainteresirani za rad u prodajnom centru Pevex Križevci mogu se prijaviti na https://karijere.pevex.hr/jobs/pevex-prodajni-centar-krizevci-oQE

You may also read!

Predstavnici PBZ-a i Yellow Submarinea

PBZ i Intesa Sanpaolo Grupa uspješno pokrenuli inicijativu mini obveznica s društvom Yellow Submarine

Privredna banka Zagreb (PBZ), dio Sektora inozemnih banaka supsidijara (ISBD) Intesa Sanpaolo Grupe, uspješno je nastupila kao jedini agent

Read More...
marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design