Real grupa u Portugalu osvojila svoju drugu Eficácia nagradu

In Brandovi, Uncategorized
kampanja-20-anos

Hrvatska full-service agencija Real grupa, u suradnji s Universal McCann Portugal, primila je svoje drugo Eficácia priznanje radeći za klijenta Lidl Portugal. Real grupa ove je godine nagrađena broncom u najprestižnijoj kategoriji Distribuição e restauraçao marketinške nagrade Prémios à Eficácia da Comunicação – portugalske inačice nagrade Effie, i to za rad na kampanji povodom dvadeset godina Lidla u Portugalu „20 anos – tradition meets modern”.

premios-a-eficacia-da-comunicacaoKampanja „20 anos” pokrenuta je povodom Lidlovog dvadesetog rođendana u Portugalu, a prikazuje Lidl kao tradicionalan trgovački lanac s 20 godina iskustva s kupcima, usko povezanog s portugalskim identitetom i tradicijom, ali ujedno dovoljno „mladog“ i modernog da prati najnovije trendove. Kampanju simbolizira karakteristični znak srca, koji rukama pokazuju svi akteri kampanje ispisujući poruku Već 20 godina u našem srcu. U televizijskoj reklami spoj tradicionalnog i modernog postignut je angažiranjem poznate fado zvijezde Marise Liz iz grupe Amore Electro, zajedno s mladim pobjednikom talent-showa „Voice Portugal“ Luisom Segueirom. Oni su zajednički otpjevali pjesmu za Lidlovih 20 godina, koju su napisali i skladali Tiago Pais Dias, Bino Uršić i Helder Moutinho. Glazba igra posebnu ulogu u kampanji, a glavna poruka „20 anos” jest Lidl za sve generacije!

Kampanja „20 anos” nastala je pod palicom Bina Uršića, kreativnog direktora u Real grupi. Riječ je o cjelovitoj komunikacijskoj kampanji, u kojoj su korištene sve oglašivačke platforme, uključujući PR, evente, društvene mreže i prepoznatljivu pjesmu koja je nositelj kampanje. „Drugo prestižno portugalsko priznanje koje smo primili dokaz je da je Real grupa ne samo postigla veliki uspjeh u Portugalu, nego i održala kvalitetu svog rada tijekom godina, što su prepoznali i javnost i struka. Kampanja je približila Lidl portugalskoj kulturi, tradiciji i navikama i na taj način ojačala njegov odnos s lokalnim kupcima“ – izjavio je Bino Uršić.

Podsjetimo, Real grupa je hrvatska full-service agencija koja u Portugalu uspješno posluje već četiri godine. Nagrade Prémios à Eficácia da Comunicação u Portugalu se dodjeljuju 12. godinu, a smatraju se najvažnijim priznanjem u komunikacijskoj industriji. Na portugalskom tržištu se natjecalo čak 110 poslovnih slučajeva u 14 kategorija. U konkurenciji je bilo 60 oglašivača i 40 agencija, a Real grupa se natjecala u finalu s čak 3 kampanje u 3 različite kategorije. Kampanja „20 anos” je tako dokazala efikasnost i neosporno ostvarenje ciljeva kampanje na više razina, doseg zadanih poslovnih, komunikacijskih i marketinških ciljeva te njihovo nadmašivanje. Ova nagrada je javno priznanje za kvalitetu donosenih odluka, strateško planiranje i kreativu te za učinkovitu komunikaciju prema ciljanoj publici.

You may also read!

wall

Svjetske burze skočile na rekordne razine

Na najvećim svjetskim burzama prošloga su tjedna indeksi dosegnuli rekordne razine, što se ponajviše zahvaljuje snažnom rastu cijena dionica

Read More...
Kako procjeniti i upravljati psihosocijalnim rizicima na radu

Kako procjeniti i upravljati psihosocijalnim rizicima na radu?

U organizaciji ZIRS Učilišta – ustanove za obrazovanje odraslih i Znanstveno-stručnog časopisa „Sigurnost“, u Zagrebu će se 28. ožujka

Read More...
Habijan

Ministar Habijan najavio smanjenje parafiskalnih nameta

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan u petak je u Krapini ponovio kako će se u sklopu novog

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design