Rowenta Dunes – nova linija za njegu ženske kose

In Promocije / novi proizvodi
Rowenta

Nova linija za njegu kose Rowenta Dunes pojavila se na tržištu u pravi trenutak. Naime, zbog pandemije virusa Covid-19 u mnogim zemljama pa tako i u Hrvatskoj imali smo duga razdoblja ograničenog kretanja i izlazaka te je mnogo žena bilo prisiljeno svoju frizuru napraviti kod kuće.

Pripadnicama ljepšeg spola koje su se odlučile za provjerene uređaje Rowenta Dunes iz nove kolekcije za njegu kose to neće biti teško jer imaju čak tri pomagala u kolekciji: sušilo za kosu, uvijač za kosu i uređaj za ravnanje kose. Na njima je da se odluče koji će tip frizure odabrati, a isto tako i koji uređaj.

1. Rowenta Dunes CV5707 sušilo za kosu – za ultra brzo sušenje kose
Svoju kosu s ovim sušilom možete iznimno brzo osušiti zbog njegove snage od čak 2200W. Osim toga ovo sušilo za kosu izuzetno precizno suši i na taj način možete ostvariti fantastičan stil frizure. Pasivni difuzor za volumen kose kreira prirodan volumen na kovrčavoj kosi. I na posljetku svega za dugotrajne rezultate frizure tu je i udar hladnog zraka. Uz sve navedeno tu su još i neke druge pogodnosti ovog sušila za kosu kao što je kabel sušila dug 1.8 m, petlja za vješanje sušila i rešetka za lako čišćenje. Ne smijemo zaboraviti navesti i koje su postavke po želji korisnika. Tu je 6 mogućih postavki: 3 postavke temperature, dvije brzine za prilagodbu protoka zraka i temperature za vrijeme sušenja.

2. Rowenta Dunes CF3227 – uvijač za kosu
Zahvaljujući ovom uvijaču za kosu frizura ima prirodan izgled kovrča. Rowenta Dunes uvijač za kosu kreira savršene, glamurozne i blistavo sjajne kovrče. Keramička obloga s Turmalinom koji prirodno emitira ione, jača kosu i daje joj prekrasan sjaj kroz prirodan efekt smanjenja statičkog elektriciteta. Rezultati su vidljivi u lijepoj, glatkoj i sjajnoj kosi. Za savršene rezultate kovrči zaslužan je i sustav zagrijavanja izuzetnih performansi, a to je zahvaljujući stalnoj temperaturi od 200 C. Prednost mu je i što je za upotrebu spreman u samo 60 sekundi. Ima promjer od 25mm, a uz to i uvijek hladan vrh za sigurnu uporabu. Uz sve to tu je i priključni električni kabel koja rotira za 360 za praktičniju uporabu.

3. Rowenta Dunes SF1627 – uređaj za ravnanje kose
Ovaj uređaj za ravnanje kose također ima keramičku Turmalin oblogu koja smanjuje statički elektricitet te daje izuzetan sjaj kosi. Uređaj radi na idealnoj temperaturi od 200C koja ostaje konstantna uzduž cijelog pramena kojeg se tretira. Na uređaju se nalaze pomične pločice koje se namještaju i prilagođavaju ovisno o debljini kovrče. Veličina pločica je 25X90 mm. Uređaj je spreman za uporabu u 60 sekundi. Uz sve navedeno uređaj za ravnanje kose ima i sustav za zaključavanje koji brine o vašoj sigurnosti..

Rowenta je zajedno s trgovačkim lancem PLODINE pripremila izuzetnu akciju za svoju DUNES liniju uređaja za njegu ženske kose. Do 13.11.2021. ili do isteka zaliha nudi popust do čak 48%.

You may also read!

Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...
PEVEX

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti iz 2023. godine

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti ostvarene u 2023. godini. Neto dobit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design