Tisno: Dovršena rekonstrukcija hotela Borovnik vrijedna 26 milijuna kuna

In Novi turistički kapaciteti
tisno

U Tisnom je dovršena rekonstrukcija i dogradnja hotela Borovnik vrijedna 26 milijuna kuna, a taj hotel u vlasništvu obitelji Slamić ujedno je i prvi u Šibensko-kninskoj županiji čija je obnova financirana sa 45 posto europskih sredstava.

“Do kraja idućeg tjedna očekujemo zadnju kontrolu nakon koje bi hotel trebao dobiti kategoriju četiri zvjezdice”, poručio je vlasnik Dane Slamić koji je taj hotel kupio prije 20 godina.

Hotel inače goste prima od 1924. godine, a u sadašnjem radu hotela Slamić je istaknuo i veliku ulogu zaposlenika te suradnju s općinom Tisno.

Nakon rekonstrukcije i nadogradnje hotel Borovnik ima 62 sobe sa 117 kreveta, konferencijsku dvoranu, welness centar, sobe za invalide, vinoteku, teretanu, slastičarnicu i druge sadržaje.

“Hotel Borovnik sada je najmoderniji hotel na otoku Murteru i svakako općini, koja živi od turizma, daje dodatne benefite. Očekujem da će ovo biti dodatni poticaj i drugima koji će graditi manje obiteljske i velike hotele zbog kojih smo uvijek spremni pomoći investitorima, prije svega izmjenama prostorno-planske dokumentacije“, poručio je načelnik općine Tisno Ivan Klarin. (H)

You may also read!

Završeno natjecanje METRO Junior Top Chef

Završeno natjecanje METRO Junior Top Chef

Anđela Kurilj iz Turističko-ugostiteljske škole Split pobjednica METRO Junior Top Chefa. U velikom finalu natjecanja METRO Junior Top Chef, održanog

Read More...
wall

Svjetske burze pale treći tjedan zaredom, kamate Feda ostaju povišene

Na svjetskim su burzama cijene dionica pale i prošloga tjedna, trećega zaredom, jer je sve jasnije da zbog povišene

Read More...
U fokusu klimatske promjene i utjecaj na rad

U fokusu klimatske promjene i utjecaj na rad

Ovogodišnji Svjetski dan sigurnosti i zdravlja na radu koji se obilježava 28.travnja skreće pozornost na važnost osiguranja sigurnosti i

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design