Tvrtka Autotehnica Fleet Services d.o.o. – Hertz ponosno najavljuje -Autohellas postaje ekskluzivan certificirani partner tvrtke Alphabet za Grčku, Cipar, Bugarsku i Hrvatsku

In Tvrtke i tržišta
Autotehnica

Partnerstvo između Autotehnice Fleet Services d.o.o. i Hertza ojačano je certificiranjem Autohellas-Hertza kao aktivnog člana mreže Alphabet OneNet u 2020. godini, čime je prepoznata njihova ključna uloga, ponuda proizvoda i doprinos kojeg mogu ostvariti prilikom penetracije mreže Alphabet na tržištima Grčke, Cipra, Bugarske i Hrvatske.

Dimitris Mangioros, zamjenik generalnog direktora Autohellas-Hertz izjavio je: “Veoma smo zadovoljni što smo dio tvrtke Alphabet čime se prepoznaje naša predanost stvaranju dugotrajnih vrijednosti pružanjem optimalnih rješenja za prijevoz. Istovremeno, ova suradnja nam omogućava da se predstavimo mreži korisnika tvrtke Alphabet čime jačamo našu dominantnu poziciju na tržištu dugoročnog najma vozila na važnim internacionalnim tržištima.”

Susanne Loser, glavna direktorica prodaje za Alphabet International: “Sa svojom regionalnom prisutnošću, Autohellas je pouzdan partner na grčkom tržištu i van njega. Njihovo značajno iskustvo i poznavanje tržišta razlog su našeg ulaganja i nadamo se da ćemo nastaviti odličnu suradnju s ciljem zadovoljavanja potreba naših klijenata.”

Autohellas-Hertz je ekskluzivan predstavnik i partner tvrtke Alphabet u Grčkoj, Cipru, Bugarskoj i Hrvatskoj od prosinca 2018. godine. Ovo strateško partnerstvo omogućava dodatan pristup internacionalnim poslovnim ugovorima i klijentima.

S dugogodišnjim iskustvom u pružanju usluga dugoročnog najma vozila, tvrtka Autohellas-Hertz jedina je tvrtka u toj djelatnosti koja se bavi održavanjem modernih “one stop shop” objekata za odražavanje i popravak automobila. Uz prikupljeno iskustvo, internacionalni Hertz brend nalazi se na osam tržišta. Prepoznajući vodeću poziciju tvrtke, Alphabet je ostvario ekskluzivno partnerstvo kojim nudi pristup rastućem balkanskom tržištu i Cipru pritom osiguravajući svojim internacionalnim klijentima proizvode i usluge koje su im potrebne od strane Autohellas-Hertz.

Informacije o Autotechnica Fleet Services d.o.o. – Hertz
Autotehnica Fleet Services d.o.o, podružnica Autohellasa, upravlja franšizom Hertz u Hrvatskoj, nudeći najam automobila za dugoročne i kratkoročne potrebe. Osim toga, uz Hertz, Autotehnica Fleet Services d.o.o., predstavlja Firefly, s ciljem ponude jeftinijeg najma, pružajući širok raspon najma automobila uz visoku razinu korisniče podrške. Tvrtka nudi rješenja mobilnosti za pojedince, inozemne poslovne klijente i udovoljavaju svim potrebama prijevoza putničkim i gospodarskim vozilima. Autotechnica Fleet Services d.o.o., ima sjedište u Zagrebu s uredima u Hrvatskoj, uz prisutnost u svim većim zračnim lukama, pa tako i u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Zadru i Puli.

You may also read!

mjerenje

Međunarodni dan mjeriteljstva od ove godine na UNESCO-voj listi

Hrvatsko mjeriteljsko društvo (HMD) obilježilo je danas u Zagrebu Međunarodni dan mjeriteljstva pod motom „Mjerimo danas za održivo sutra“

Read More...
dm active beauty

Matea Ferboković iz Kršana postala je dm active beauty milijunašica

U utorak 21. svibnja, u Labinu, dobitnici nagradne igre dm active beauty milijunaš Matei Ferboković dm je uručio milijun

Read More...
Kako poboljšati korporativno upravljanje u RH

Stručnjaci odgovorili na goruće pitanje kako poboljšati korporativno upravljanje u Hrvatskoj

U Knjižnično-dokumentacijskom centru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održan je skup „Kako poboljšati korporativno upravljanje u Hrvatskoj“. Sudionici panela

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design