Tvrtka Tokić osnažila svoj uspješan tim

In Zaposlenost / plaće
tokic

Od samih početaka, tvrtka Tokić svoje poslovanje uspješno temelji na pružanju vrhunske usluge svim svojim klijentima pružajući maksimalan doprinos sigurnosti i ispravnosti vozila, sigurnosti vozača, kao i dobrobiti cjelokupnog društva. Cilj je stvoriti tvrtku koja je u isto vrijeme inovativna kada je u pitanju tehnologija, a tradicionalna kada je u pitanju poštivanje čovjeka.

Upravo imajući na umu najveću vrijednost, zaposlenike, stvara se tvrtka koja uz kupce sretnim i zadovoljnim čini i svoje zaposlenike. Ponosni su što je tim jedinstven spoj mladosti i iskustva kojim žele osigurati daljnji dugoročan rast i razvoj tvrtke.

Kako bi uspješno nastavili profesionalno upravljanje tvrtkom koja želi postati lider u regiji, odlučili su proširiti svoj menadžerski tim. Od 3. travnja 2018. menadžerskom timu tvrtke Tokić priključuju se vrhunski menadžeri i stručnjaci na području auto industrije: Darko Glavač i Zdravko Bajcer.

Darko Glavač

Darko Glavač svoje je bogato radno i menadžersko iskustvo stekao na rukovodećim pozicijama u Auto Kreši i Anetu. Proteklih 5 godina obavljao je funkciju Izvršnog direktora u tvrtki Groupauto Adria. Iza sebe ima niz uspješno realiziranih projekata u području franšiznog poslovanja u Hrvatskoj i regiji. U timu će Glavač preuzeti funkciju Izvršnog direktora za franšizno poslovanje i prodaju na međunarodnim tržištima.
Zvonko Bajcer se timu pridružuje nakon višegodišnjeg iskustva u poslovnoj grupi Auto Hrvatska d.d. gdje je obavljao funkciju Izvršnog direktora. U svojoj dugogodišnjoj karijeri u autoindustriji radio je na brojnim projektima u Hrvatskoj i regiji, a specijalizirao se za gospodarski program. Bajcer dolazi na poziciju Izvršnog direktora za gospodarski program i ključne kupce.

Zvonko Bajcer

Nove kolege u tim donose vrijedno iskustvo koje će zasigurno omogućiti ostvarenje naših zadanih poslovnih ciljeva: intenziviranje aktivnosti na međunarodnom tržištu, upravljanje procesom širenja Tokićevog franšiznog modela te daljnji razvoj novih i inovativnih programa i usluga.

Priključujući ova dva izvrsna menadžera svom timu, Tokić nastavlja ulagati u vlastiti rast i razvoj upravo ulaganjem u najbolje kadrove iz auto industrije. Na taj način tvrtka provodi potrebne korake, neophodne za zadržavanje liderske pozicije u industriji te nastavak uspješnog i rezultatski iznimno profitabilnog poslovnog perioda.

Društvo Tokić d.o.o. je prisutno na tržištu od 1990. godine. Zajedno s franšiznim partnerima, vodeći su trgovac auto dijelovima na prostoru Hrvatske i regije. Zajedno s partnerima zapošljavaju 1.000 radnika u Hrvatskoj i okolnim zemljama. Ponosni su što danas, proizvode i usluge s uspjehom prodaju u 14 europskih zemalja. Sve su postigli velikim radom i zalaganjem zaposlenih te poštenim i vjernim odnosom s kupcima i dobavljačima. Kupci najviše cijene kvalitetu i stručnost zaposlenih, širinu asortimana te kvalitetu proizvoda i usluge. Dobitnici su niza hrvatskih i europskih priznanja za izvrsnost u poslovanju. Mreža partnera uključuje vodeće svjetske kompanije u auto industriji.

You may also read!

Wall street

Svjetske burze pale, inflacija u SAD-u ne popušta

Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna pale jer će zbog povišene inflacije kamate u SAD-u ostati povišene

Read More...
biam

Uspješno završeni sajmovi BIAM&ZAVARIVANJE

Nakon četiri dana uspješno su završeni bienalni poslovni sajmovi BIAM - 27. međunarodni sajam alatnih strojeva i alata i

Read More...
vito

Promicanje zdravlja na radu – primjeri dobre prakse

Udio ljudi između 15 i 64 godina u Hrvatskoj koji je radno aktivan je među najmanjima u EU. Jedan

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design