U Čakovcu otvoren prvi STOP SHOP u Međimurju, a dvanaesti u Hrvatskoj

In Trgovina na malo
STOP SHOP u Čakovcu

U Čakovcu je svečano otvoren novi maloprodajni lanac STOP SHOP, prvi maloprodajni park ovoga brenda u Međimurskoj županiji te ujedno dvanaesti u Hrvatskoj. Novim otvorenjem, STOP SHOP je dodatno osnažio svoju prisutnost na hrvatskom tržištu te potvrdio uspješnost ovakvog poslovnog modela u Republici Hrvatskoj.

Svečanom otvorenju čakovečkog STOP SHOP-a prisustvovali su župan Međimurske županije, Matija Posavec, predsjednik Gradskog vijeća Grada Čakovca, Josip Varga te Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku, STOP SHOP, kao i predstavnici zakupaca te brojni gosti i kupci, a protokolarni dio programa prigodno su obilježile i čakovečke mažoretkinje. Povodom otvorenja posjetitelji su imali priliku uživati u bogatom cjelodnevnom programu, posebnim ponudama koje su osigurali zakupci te raznim aktivnostima za sve generacije. Stanovnici Čakovca, kao i cijele sjeverne Hrvatske od sada na raspolaganju imaju 7.760 m2 novog prodajnog prostora koji uključuje ukupno 13 lokala s bogatom ponudom prepoznatljivih domaćih i međunarodnih brendova.

„Dolazak maloprodajnog parka STOP SHOP u Čakovec predstavlja važan korak za daljnji gospodarski razvoj naše županije i naše lokalne zajednice koja će realizacijom ovog vrijednog projekta dobiti novu trgovačku ponudu, ali i velik broj novih radnih mjesta. Upravo su nova radna mjesta, pristupačnost svjetskih brendova i kvaliteta te pristupačnost kupovine novost koju je STOP SHOP donio u našu županiju. Vjerujem kako će ova vrijedna investicija biti poticaj i drugim domaćim i stranim investitorima da odluče gospodarski razvijati naš kraj. Siguran sam da će ova investicija, prije svega, rezultirati daljnjim značajnim pozitivnim pomacima i iskoracima za Međimursku županiju, kao i daljnjom izgradnjom Međimurja kao važnog gospodarskog aktera na području Republike Hrvatske. “, istaknuo je župan Međimurske županije Matija Posavec.

„Otvorenje prvog STOP SHOP maloprodajnog lanca u našem gradu označava značajan korak prema jačanju lokalnog gospodarstva. Ova investicija ne samo da stvara nove poslovne prilike za lokalne poduzetnike i radna mjesta za naše sugrađane, već pruža i široku paletu kvalitetnih proizvoda i brendova koji će obogatiti trgovinsku ponudu, a ujedno olakšati svakodnevnicu našim građanima. Realizacija ovog projekta posebno je važna jer će doprinijeti povećanju privlačnosti našeg grada za kupce iz okolnih područja, što će rezultirati većim gospodarskim aktivnostima i rastom naše lokalne ekonomije. Također, STOP SHOP će biti značajno središte za druženje i susrete naših građana, što će dodatno ojačati našu zajednicu, od čega će svi imati koristi. Naposlijetku, zahvaljujem gospodinu Piteši i STOP SHOP-u na dobroj suradnji, jer ovo otvorenje predstavlja pozitivan pomak prema razvoju Čakovca kao gospodarskog i trgovinskog središta cijele regiji“, istaknuo je predsjednik Gradskog vijeća Grada Čakovca Josip Varga.

STOP SHOP Čakovec nalazi se u Ulici 34. Inženjerijske bojne 2, a uz jedinstvenu i već poznatu arhitekturu te prostrani parking s 313 parkirnih mjesta, kupcima nudi mogućnost kupovine u sljedećim trgovinama: Sportisimo, ZOOCITY, KiK, Sport Vision, Sinsay, Optika Anda, dm, NKD, Plodine, VACOM, TEDi, Mandis Pharm te predah u caffe baru Restart. STOP SHOP je poznati međunarodni lanac maloprodajnih parkova koji nudi jasnu alternativu trgovačkim centrima u većim urbanim područjima. Ovi maloprodajni parkovi sadrže atraktivne, pristupačne i praktične proizvode poznatih nacionalnih i internacionalnih brendova te su posebno usmjereni na manje gradske sredine.

„S velikim zadovoljstvom danas otvaramo STOP SHOP u Čakovcu, prvi u Međimurskoj županiji, koji je ujedno dvanaesti u Hrvatskoj. U STOP SHOP-u vjerujemo u važnost izgradnje dugotrajnih i korisnih partnerstava koja donose koristi ne samo našem poslovanju, već i zajednicama u kojima djelujemo. Stoga je današnje svečano otvorenje rezultat uspješne suradnje s lokalnom zajednicom, vlastima i partnerima, a što vjerujemo da će se nastaviti i u narednom razdoblju. STOP SHOP Čakovec još je jedna potvrda naše predanosti rastu i razvoju manjih gradskih sredina, ali i naše posvećenosti stvaranju praktičnih i modernih okruženja za kupovinu, rad i druženje. Čakovec je grad bogate povijesti i kulture, a od danas je i domaćin naše raznovrsne maloprodajne ponude. Naš cilj i nadalje ostaje isti – omogućiti svim kupcima da pronađu sve što im je potrebno na jednom mjestu, i to na pristupačan, jednostavan i ugodan način. Vjerujem da će naš maloprodajni park postati omiljeno odredište za kupovinu, druženje i opuštanje u gradu Čakovcu“, povodom otvorenja je istaknuo Joško Piteša, Country Manager Operations za Hrvatsku, STOP SHOP.

Povodom svečanog otvorenja novog STOP SHOP maloprodajnog parka u Čakovcu upriličen je cjelodnevni program za sve posjetitelje. Bogati program dočekao je i one najmlađe kojima je na raspolaganju bio niz aktivnosti, među kojima se posebno ističe prigodna mađioničarska predstava, na rasporedu u 17 sati. STOP SHOP Čakovec dvanaesti je maloprodajni park ovog brenda u Hrvatskoj, čije su lokacije već od ranije Osijek, Valpovo, Našice, Ludbreg, Kaštel Sućurac, Velika Gorica, Gospić, Daruvar, Vinkovci, Labin i Pazin. Tržišne analize koje je tvrtka ranije provela pokazale su da Hrvatska odgovara načinu poslovanja koje nude ovi maloprodajni parkovi. Do kraja 2023. godine tako je u planu otvaranje još jednog objekta – STOP SHOP-a Đakovo.

You may also read!

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

Na zagrebačkom Europskom trgu otvorena je Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke , a koordinaciju projekta je, među

Read More...
Podravka odabrana kao preferirani kupac Belja, Vupika i PIK-a Vinkovci

Podravka odabrana kao preferirani kupac Belja, Vupika i PIK-a Vinkovci

Podravka je pozvana u finalizaciju pregovora o kupnji poljoprivrednih kompanija Fortenova grupe kao preferirani partner. Sukladno tome, Podravka i

Read More...
Fortenova grupa

Fortenova grupa Podravku izabrala kao strateškog partnera za pregovaranje uvjeta kupoprodaje Poslovnog područja poljoprivreda

Nakon procjene obvezujućih ponuda koje su pristigle tijekom ispitivanja interesa u procesu prodaje društava Poslovnog područja poljoprivreda, Fortenova grupa

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design