U SPAR i INTERSPAR trgovinama uskrsna ponuda domaćih dobavljača i OPG-ova

In Trgovina na malo
interspar

SPAR Hrvatska je u svim svojim trgovinama osigurao uskršnju ponudu proizvoda više od 100 malih domaćih poljoprivrednih proizvođača i OPG-ova kao i redovitu ponudu najvećih hrvatskih proizvođača hrane.

Potičući domaće proizvođače, u SPAR i INTERSPAR trgovinama kupce čekaju šunke proizvođača PIK Vrbovec plus, Gavrilović, PPK, Medven, Ravlić, Pisinium, Podravka i Vindija, a također je dostupan dimljeni vrat i dimljeni kare.

Osigurali smo jaja iz podnog uzgoja s farme Luneta i otkupljujemo rotkvicu s OPG-a Tretinjak. Preko distributera Osatine, Marinade, Fragarije, Biseri polja i Plodovi ravnice otkupljujemo salatu kristal, blitvu preko distributera Marinade, Plodovi ravnice i Fragarije te mladi luk OPG-a Tretinjak, Plodovi ravnice, Dodir prirode i Biseri polja.

Uz to, osigurali smo i više od 2.000 prehrambenih i neprehrambenih proizvoda na akciji kako bi našim kupcima bili što dostupniji za blagdansku nabavku. Trenutno u akcijskoj ponudi tako imamo i 22 različitih komadnih šunki i lopatica, uključujući i Prašku šunku Gavrilović.

Velik broj proizvoda nalazi se i pod robnim markama Vrtovi Hrvatske i Da, domaće je! te smo ponosni da su SPAR supermarketi i INTERSPAR hipermarketi trgovine s najviše domaćih proizvoda.

Apeliramo na kupce da svoju kupnju obave na vrijeme te ih pozivamo na odgovorno ponašanje, držanje propisanog razmaka od dva metra te pridržavanje ostalih mjera zaštite.

You may also read!

alilovic

Zagrebačka županija s rastom turizma, u 2024. očekuje daljnji rast

U Zagrebačkoj županiji sve više se ulaže u kvalitetan i održiv turizam što donosi porast turističkog prometa i očekivanje

Read More...
primorac

Primorac ne želi vjerovati da su poslodavci prisvojili uštede od poreznih izmjena

Ministar financija Marko Primorac izjavio je u srijedu da ne želi vjerovati da su pojedini poslodavci smanjenjem bruto plaća

Read More...
Katarina Kraljević

Promjena u upravi Erste banke

Zdenko Matak, član uprave Erste&Steiermärkische Bank d.d. („Erste banka“) nadležan za Sektor građanstva, Sektor razvoja poslovanja s građanstvom, Sektor

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design