U Valamaru V–Care program jamči normalno ljeto na moru u potpuno sigurnom okruženju

In Iz zemlje
Isabella

U prvim danima organiziranog cijepljenja turističkih djelatnika u Hrvatskoj, u Valamaru je prošli tjedan cijepljeno čak 700 djelatnika u destinacijama Dubrovnik i Poreč. Kako bi osigurali normalno ljeto na moru u potpuno sigurnom okruženju, Valamar za 2021. godinu uvodi protokol i garanciju da su svi djelatnici u smještajnim objektima Valamara cijepljeni ili redovno testirani.

Ovo jamstvo najnovija je mjera u okviru Valamar programa V-Care koji sadrži cjelovit paket mjera zdravstvene zaštite kako bi gostima osigurao bezbrižno ljetovanje, a djelatnicima sigurno okruženje za rad. Valamar je tako postao prvo veliko turističko poduzeće u Hrvatskoj koje će ove sezone jamčiti da su svi djelatnici u hotelima i ljetovalištima ili cijepljeni ili redovito testirani. S obzirom na veliki interes i odgovornost djelatnika Valamara očekuje se da će većina zaposlenih biti procijepljena do kraja lipnja.

V-Care dio je Valamar Health & Safety programa koji sadrži niz zdravstvenih, sigurnosnih i sanitarnih standarda a implementiran je prošle godine u kojoj je Valamar ugostio više od 300 tisuća gostiju bez ijednog zabilježenog slučaja prijenosa zaraze. U sklopu V-Care programa Valamar je gostima osigurao medicinsku skrb 24/7 u okviru smještajnog objekta, kao i zdravstvene usluge V doktora koje je Valamar ugovorio u svim destinacijama u kojima posluje. U okviru V-Care garancije gostima su pokriveni troškovi produljenog boravka u slučaju zaraze te dodatni troškovi povratka kući. Ukoliko je potrebno, u svim hotelima i ljetovalištima Valamara nudi se mogućnost jednostavnog i brzog testiranja po cijeni od 13 do 20 eura.

„Potpuno svjesni da je ljudima dosta boravka u zatvorenom pod mjerama lockdowna, ali i da žele putovati na sigurna mjesta, u Valamaru smo implementirali niz mjera i protokola kako bi našim gostima osigurali normalno ljeto na moru, u potpuno sigurnom okruženju. Prioritet Valamara je osigurati najviši stupanj zaštite zdravlja gostiju i djelatnika na način da se svi skupa već ovo ljeto osjećamo bezbrižno u okviru naših ljetovališta“ – izjavio je predsjednik Uprave Valamar Riviere Željko Kukurin.

Hrvatska je visoko na listi najpoželjnijih destinacija za putovanje po izboru EU građana. Najave za sezonu su dobre, čemu ide u prilog i činjenica da Hrvatska i 12 europskih država od lipnja uvode „zelenu putovnicu“ koja zajedno s ubrzanim cijepljenjem i kvalitetnom regulacijom putovanja unutar EU treba doprinijeti jačanju turizma u ljetnim mjesecima. U Hrvatskoj se s obzirom na trend pada broja zaraženih u narednim tjednima očekuje daljnje poboljšanje epidemiološke situacije dok je Istra već od prošlog tjedna u zeleno-žutoj zoni.

You may also read!

Predstavnici PBZ-a i Yellow Submarinea

PBZ i Intesa Sanpaolo Grupa uspješno pokrenuli inicijativu mini obveznica s društvom Yellow Submarine

Privredna banka Zagreb (PBZ), dio Sektora inozemnih banaka supsidijara (ISBD) Intesa Sanpaolo Grupe, uspješno je nastupila kao jedini agent

Read More...
marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design