Učenici i nastavnici PGEŠ Katarina Zrinski za štićenike Kuće sv. Franje

In DOP
Katarina_Zrinski_donacija

U toplom ozračju Kuće sv. Franje u Vugrovcu 19. siječnja 2017. godine izvršena je primopredaja donacija prikupljenih ovogodišnjim humanitarnim projektom Poduzetni za Božić koji dugi niz godina provodi Privatna gimnazija i ekonomska škola Katarina Zrinski. Štićenici Kuće su djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi u dobi od četiri godine do srednjoškolskog uzrasta.

Donaciju u iznosu od 13.000,00 kn voditelju Kuće sv. Franje gospodinu Berislavu Janjiću predala je ravnateljica škole profesorica Antonela Šimunović i tom prilikom izjavila: „Iznimno smo ponosni na naše vrijedne volontere, učenike i nastavnike Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski koji već tradicionalno dugi niz godina djeluju karitativno i volonterski. Zahvaljujemo se i našim dugogodišnjim partnerima Caritasu zagrebačke nadbiskupije koji podržavaju naše aktivnosti te nas usmjeravaju i upućuju na one kojima je naša pomoć najpotrebnija. Ovogodišnji humanitarni projekt u organizaciji PGEŠ Katarina Zrinski, Poduzetni za Božić sastojao se od kreativnih radionica na kojima su naši učenici i nastavnici izrađivali prigodne Božićne ukrase te od izložbenih aktivnosti tijekom kojih su prikupljena sredstva u iznosu od 13.000,00 kn. Sva prikupljena sredstva namijenili smo štićenicima Kuće sv. Franje u Vugrovcu. Zahvaljujem svima koji su na bilo koji način podržali naš projekt, sretni smo što možemo pomagati i već sada planiramo nove slične projekte!”

Vrijedni učenici volonteri i nastavnici Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski uložili su veliki trud, maštu i nesebično izdvojili vrijeme za izradu prigodnih ukrasa koje su potom prodavali na izložbenim štandovima u trgovačkim centrima gdje su im se pridružile pjevačice Ivana Plechinger i Antonija Šola, osnivač grupe Colonija Boris Đurđević sa suprugom Valerijom te članovi grupe Pravila igre.

You may also read!

Nestlé

Nestlé financijski izvještaj za 2023. bilježi stabilan organski rast od 7,2%

Mark Schneider, izvršni direktor kompanije Nestlé, izjavio je: „Dosad nezabilježena inflacija, do koje je došlo u posljednje dvije godine,

Read More...
Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio je donaciju u iznosu od 29.012,50 eura kojom je izgradio i opremio

Read More...
King Harmony

King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za najbolje tehničko rješenje

Na godišnjoj konferenciji Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda, King Harmony osvojio je srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, a Ledo je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design