Valamar nagradio najbolje projekte, timove i djelatnike

In Iz zemlje
Valamar

U Valamar Diamant Hotelu u Poreču održalo se tradicionalno Valamar godišnje okupljanje uživo i uz virtualni prijenos u svim destinacijama gdje su istaknuti postignuti rezultati u 2021. godini.

Nakon što je ove jeseni zaposleno 400 djelatnika na neodređeno vrijeme, u Valamaru će se u prosincu također isplatiti 13. plaća i dodatne nagrade – božićnica, dar djeci, jubilarne nagrade te dar u naravi u sveukupnom iznosu od 5.000 do 7.800 kn neto koje će primiti više od 2.500 djelatnika. Božićnicu će također dobiti i preko 2.600 stalnih sezonaca i sezonaca u proporcionalnom iznosu ovisno o dužini trajanja ugovora o radu u 2021. godini. Nagrade i programi zapošljavanja u Valamaru imaju za cilj poticanje cjelogodišnjeg rada, zadržavanje djelatnika u turizmu i kvalitetne pripreme naredne turističke sezone, uz snažnu podršku socijalnih partnera.

Na godišnjem okupljanju, Valamar se zahvalio svim djelatnicima na iznimnom doprinosu u ovoj izazovnoj sezoni te na uspješnoj poslovnoj godini. Podijeljene su nagrade u čak 21 kategoriji, a nagrađeni su brojni zaposlenici, projekti i timovi, kao i Valamarovi hoteli, ljetovališta i kampovi koji su postigli iznimne rezultate u 2021. godini.

Marea Valamar Collection Suites dobitnik je nagrade za najbolji hotel u portfelju Valamar Collection hotela i ljetovališta. Valamar Meteor Hotel dobio je priznanje za najbolji hotel pod brendom Valamar Hotels & Resorts. Istra Premium Camping Resort proglašen je najboljim kampom u Camping Adriatic portfelju Valamara. Isabella Valamar Collection Island Resort proglašen je najboljim u kategoriji kvalitete i izvrsnosti usluge. Hvar [PLACESHOTEL] by Valamar ove godine osvojio je nagradu Valamar razvoj proizvoda za uspješnu realizaciju novog lifestyle brenda za one koji traže slobodu izbora, moderni dizajn i autentično iskustvo destinacije. Nagradu za digitalni iskorak osvojila je PERO platforma – Platforma za Razvoj, Edukaciju i Onboarding zaposlenika koja je od početka lipnja dostupna svim zaposlenicima Valamara.

Nagrada za najveći iskorak godine pripala je timu koji je ove godine ostvario rekordan prihod od direktnog kanala prodaje što predstavlja čak 64% ukupne prodaje, ali i dvoznamenkasti rast u odnosu na rekordnu 2019. godinu. Priznanje je dobio i projekt uspješne dokapitalizacije Imperial Riviere kojim je započet petogodišnji ciklus ulaganja u vrijednosti od 2,1 milijardu kuna u destinacijama Dubrovnik, Makarska i Rab.

Posebna priznanja Valamar svake godine dodjeljuje i jubilarcima, zaposlenicima kojima je 2021. jubilarna godina rada u društvu. Ove godine je više od 200 zaposlenika Valamara obilježilo svoje jubilarne godišnjice, a njih čak 18 je proslavilo 40 i više godina rada u društvu. Posebne nagrade za solidarnost pripale su djelatnicima koji su radili na ispomoći u objektima destinacije Poreč kao i djelatnicima iz destinacije Dubrovnik koji su svoje radno mjesto u sezoni 2021. zamijenili onim u Poreču, Rapcu, Krku ili Makarskoj.

Valamar je kroz razdoblje krize nastavio s razvojem poslovanja i turističkih proizvoda. Finaliziran je Istra Premium Camping Resort 5*, najveći projekt razvoja kampova u Hrvatskoj. Uspješno su završene investicije u Valamar Parentino hotelu u Poreču i Valamar Meteor hotelu u Makarskoj usmjerene na ponudu i usluge za obiteljski odmor. Na otoku Hvaru otvoren je prvi lifestyle hotel [PLACES] by Valamar orijentiran na YZ generaciju, te je započeta izgradnja novog koncepta potpuno održivog Valamar eko ljetovališta za odmor obitelji, uz poštivanje najviših standarda zelene gradnje, korištenja obnovljivih izvora energije i visoke razine energetske učinkovitosti.

Valamar Riviera je vodeća hrvatska turistička kompanija koja upravlja hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima u poznatim turističkim destinacijama od Istre, otoka Krka, Raba i Hvara do Makarske i Dubrovnika te Obertauerna u Austriji koja je već niz godina prepoznata kao top poslodavac u turizmu.

You may also read!

Globalna utrka u generativnoj AI: Kina vodi u korištenju, SAD u implementaciji, dok Europa kaska

Globalna utrka u generativnoj AI: Kina vodi u korištenju, SAD u implementaciji, dok Europa kaska

Vođe su zabrinuti zbog nedostatka razumijevanja, poslovne strategije te nedovoljne količine podataka i pripremljenosti za regulaciju; dok su primarni

Read More...
IKEA povlači određene VARMFRONT prijenosne punjače zbog opasnosti od požara

IKEA povlači određene VARMFRONT prijenosne punjače zbog opasnosti od požara

IKEA potiče sve kupce koji posjeduju VARMFRONT prijenosni punjač od 10 000 mAh (broj modela E2038) s oznakom datuma

Read More...
Najmasovniji skok u more nastavlja tradiciju dobre zabave i pomaganja zajednici

Najmasovniji skok u more nastavlja tradiciju dobre zabave i pomaganja zajednici

Petnaesti skok sa zadarske rive, dm Zadar jump, održat će se u subotu 27. srpnja na zadarskoj rivi, najavljeno

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design