Valamar Riviera nagrađuje zaposlenike zbog dobrih poslovnih rezultata i početka sezone

In Zaposlenost / plaće
Valamar

Valamar Riviera ovaj je mjesec odlučila novčano nagraditi svoje zaposlenike za ostvarene dobre rezultate poslovanja i dobar početak sezone te će im se s isplatom plaće za srpanj isplatiti dodatnih i neoporezivih 300 kuna neto.

Nagradu će dobiti svi zaposlenici koji su na dan 31. srpnja 2018. radili najmanje pola mjeseca srpnja, odnosno bili u radnom odnosu najmanje 15 kalendarskih dana u srpnju, uključujući učenike i studente. Ove sezone Valamar Riviera zapošljava 6.600 djelatnika.

Kao jedan od najvećih i najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, Valamar kontinuirano stimulira i nagrađuje svoje zaposlenike tijekom cijele godine zahvaljujući razvijenom sustavu od 18 različitih programa nagrađivanja koji se podjednako odnose na stalne i sezonske radnike te zaposlenicima omogućuju kvalitetna dodatna primanja.

Valamar Riviera kontinuirano provodi strategiju upravljanja ljudskim potencijalima koja uključuje isplatu iznadprosječnih plaća i ostalih materijalnih prava u odnosu na prosjek turističkog sektora, ali i Republike Hrvatske. Valamar je jedina turistička kompanija koja se našla u prestižnom društvu top 20 poslodavaca u Hrvatskoj te je na ovoj ljestvici zauzela visoko 12. mjesto.

Biti prepoznat kao najpoželjniji poslodavac u industriji, razvijati konkurentnu politiku plaća i uvjete rada iznad hrvatskog prosjeka, osigurati daljnje jačanje domicilnog zapošljavanja i integriranosti Valamara u destinacije, te kontinuirano unaprjeđivati grupne i individualne programe razvoja karijera zaposlenika temeljni su ciljevi strategije ljudskih potencijala Valamar Riviere.

You may also read!

drvo

Drvoprerađivači u problemu: pada izvoz, raste uvoz, a najviše se izvozi sirovina

S otprilike 2300 poslovnih subjekata koji se bave preradom i proizvodnjom drva u kojima je zaposleno 30-ak tisuća radnika,

Read More...
njemacka

Njemački izvoznici moraju se pripremiti za podjele i protekcionizam

Svjetska trgovina mijenja se iz temelja u uvjetima geopolitičke neizvjesnosti i podjela i njemački izvoznici moraju se pripremiti za

Read More...
kamp

Veliki porasti u poslovanju poduzetnika u djelatnosti kampova

U Hrvatskoj se od 2018. do 2022. povećao broj poduzetnika u djelatnosti kampova i prostora za kampiranje za 28

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design