Valamar Riviera predstavila originalnu pjesmu “Take me to the [PLACES]”

In Iz zemlje
turizam - hotel

Hvar i Makarska postali su jedinstvene ljetne zabavne destinacije uz ekskluzivan glazbeni program Sounds of [PLACES], a od sada imaju i svoju „himnu“

Makarska, 16. rujna 2022. – Novi lifestyle brand [PLACES] by Valamar najveće hrvatske turističke kompanije Valamar Riviera, nakon hotela u Starom Gradu na Hvaru od ove godine i u svom novom Dalmacija [PLACES] hotelu u Makarskoj, nudi sveobuhvatno iskustvo destinacije te gostima pruža inovativne i atraktivne sadržaje poput ekskluzivnog glazbenog programa Sounds of [PLACES].

U želji da nam još jedno nezaboravno ljeto ostane u lijepom sjećanju i da se budućim gostima dočara ugodan ambijent i atmosfera dobre zabave u Dalmacija [PLACES] hotelu u Makarskoj, Valamar Riviera producirala je promotivni video koji na zanimljiv i vrlo primamljiv način predstavlja njihov najnoviji hotel. Za potrebe promotivnog video spota nastala je i originalna autorska pjesma “Take me to the [PLACES]” koja je poslužila kao idealna glazbena kulisa za zanimljive kadrove odmora, opuštanja i zabave u hotelu Dalmacija [PLACES] u Makarskoj.

Autori glazbe i teksta za pjesmu “Take me to the [PLACES]” su domaći glazbenici Marco Grabber, Luka Zima i Dražen Dobrila, a izvodi je skupina muzičara okupljenih pod nazivom Places Collective koju – uz Dobrilu, Zimu i Grabbera – čine Barbara Munjas, Irena Giorgi i Robert Pikl, dok miks i mastering potpisuje Krešimir Tomec.

“Valamarov novi koncept [PLACES] by Valamar pokazao se kao pun pogodak. Dalmacija [PLACESHOTEL] u Makarskoj i Hvar [PLACESHOTEL] u Starom Gradu bilježe iznimnu popularnost, rekordnu popunjenost i brojne pohvale gostiju. Posebno uspješan je program Sounds of [PLACES] kojim smo, u duhu inovativnog koncepta [PLACES] by Valamar, htjeli pomaknuti granice tradicionalnog hotelijerstva i putnicima nove generacije pružiti jedinstveni doživljaj i slobodniji odmor”, poručio je Ivica Vrkić, direktor Sektora marketinga.

Sounds of [PLACES] je ekskluzivni glazbeni koncept za goste [PLACES] by Valamar hotela, s potpisom vrhunskih DJ umjetnika koji su zabavljali goste kroz cijelo ljeto. Koncept je podijeljen u tri programa: SALTY STAGE na kojem su se predstavile europske DJ zvijezde, SEA LA VIE s naglaskom na lokalne zvijezde elektronske glazbene te SUN SET, a koji su programski i glazbeno zadovoljili svakog entuzijasta elektronske glazbe. Tijekom cijeloga ljeta, gosti [PLACES] by Valamar hotela uživali su u nastupima vrhunskih glazbenika i DJ-a poput Cat Dealers, Pink Pande, Tungevaaga, Matrode te domaćih DJ dua s međunarodnom slavom Dallerium i Vanillaz. Valamarov Sounds of [PLACES] program realiziran je u suradnji s diskografskom kućom Spinnin’ Records, jednim od najpoznatijih svjetskih i domaćih izdavačkih brendova elektronske glazbe.

Uz fantastičan glazbeni program, obilježja [PLACES] by Valamar hotela su i moderan dizajn, fleksibilnost i autentično iskustvo destinacije. Gosti koji su u potrazi za odmorom s neodoljivim okusima i mirisima Mediterana u [PLACES] by Valamar hotelima mogu iskusiti istinsko upoznavanje lokacije.

You may also read!

Dinko Lucić predsjednik Uprave PBZ-a i Zlatko Dalić

Izbornik Dalić i dalje brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartica

Zlatko Dalić i PBZ Grupa vjerno jedni uz druge. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i predsjednik Uprave Privredne banke

Read More...
wallstreet

Na Wall Streetu novi rekordi, europski ulagači oprezniji

Na Wall Streetu je prošloga tjedna S&P 500 indeks dosegnuo rekordnu razinu, kao i Nasdaq, što se ponajviše zahvaljuje

Read More...
nafta

Cijene nafte iznad 83 dolara, u fokusu OPEC+

Cijene nafte porasle su u petak na međunarodnim tržištima iznad 83 dolara pod utjecajem špekulacija da će vodeći proizvođači

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design