Zbog novog izbijanja zaraze kupcima sve važnije mjere zaštite, Pevex uveo i traženi proizvod na kojem ne želi zaraditi

In Zdravlje
pevex

U trećoj po redu anketi o važnosti zaštitnih mjera pri kupnji sudjelovao je 941 kupac iz 6 trgovačkih centara Pevexa iz različitih dijelova Hrvatske.

Podsjetimo, Pevex je prvi trgovački lanac koji je na području Europske unije kao mjeru zaštite kupaca i zaposlenika uveo u sve svoje prodajne centre – termalne kamere, visokotehnološki stupanj zaštite. Svima koji ulaze u prodajni centar sustav mjeri temperaturu tijela, a ako je ona povišena kupca se diskretno obavijesti o tome te ga se dodatno zaštiti zaštitnom opremom, maskom i rukavicama uz još jedno dezinficiranje ruku.

Zadovoljstvo tim dodatnim mjerama među kupcima raste iz ankete u anketu, a stupanj važnosti ocjenjuje se na ljestvici od 1 do 5. Spomenute dodatne mjere su sada bitne za 84% kupaca.

Prilikom odabira trgovačkog centra – važnost provođenja mjera dezinfekcije prostora i ruku te fizičkog distanciranja – za kupce je poraslo i u najnovijoj anketi. Iako je pitanje važnosti mjera distanciranja i dezinfekcije i kod prijašnjih anketa bilo bitno za većinu kupaca, dodatno je naraslo u trećoj anketi za 12.5%. Zadovoljstvo dezinfekcijom ruku koju provodi Pevex u svojim prodajnim centrima sada je na vrlo visokih 85%.

Podsjetimo, beskontaktni dezinfektor ruku također je postavljen ispred ulaza u svakom od 25 Pevexovih prodajnih centara, a na kojem si kupci mogu uzeti i jednokratne rukavice.

Rezime – nakon ponovnog izbijanja zaraze u više žarišta u Hrvatskoj, broj onih koji smatraju da su mjere zaštite u trgovačkim centrima i dalje potrebne, prema podacima najnovije ankete Pevexa povećan je gotovo 16% te sada iznosi gotovo 80% kupaca.

Pevex – sigurno i povoljno mjesto kupnje
maska Kako bi omogućio što bolju zaštitu svojim kupcima i izvan svojih prodajnih centara Pevex je ponudio i trenutno najtraženiji proizvod u doba pandemije – zaštitnu masku KN95, koju se može naći od petka, 26. lipnja, u svim prodajnim centrima diljem Hrvatske.
Pevex je tako uveo i maske koje zadržavaju još više čestica i mogu se znatno duže nositi od osnovnih verzija. Zadržavaju aerosol, bakterije iz kapljica, prašinu, smog i pelud, a blokiraju do 95 posto čestica veličine 0,3 mikrometra.

Zaštitne maske KN95 sa stupnjem zaštite FFP2, koje se od petka mogu pronaći u 25 Pevexovih prodajnih centara, dolaze po dvije u pakiranju. Redovna cijena im je 39,90 kuna, a za članove Pevex kluba 34,90 kuna (1 komad 17,45 kuna).

DezinficijensPevex je već ranije uveo i certificirane jednokratne maske. No od sada one dolaze u pakiranju od 50 komada, kojem je cijena za članove Pevex kluba 149,90 kuna (redovna cijena je 179,90), što znači da je cijena pojedinačne maske 3 kune, znatno niže nego prije.

Uz to, traženi dezinficijens za ruke gotovo je duplo je pojeftinio u zadnja tri mjeseca zbog pada u nabavnoj cijeni pa je snižen na – 129,90 kuna za pakiranje od 5 litara (1 litra 25,98 kuna).

„Ne samo da želimo biti sigurno mjesto kupnje, želimo kupcima ponuditi najtraženije zaštitne proizvode po najpovoljnijoj mogućoj cijeni kako bi se osjećali sigurno i izvan naših centara. Poanta nam nije da ove proizvode samo prodamo, ovim želimo ukazati na visoki stupanj prevencije širenja zaraze nošenjem maski. Cilj nam je prevencija, a ne zarada na maskama i dezinfekciji.“, izjavio je predsjednik Uprave Pevexa Jurica Lovrinčević povodom puštanja novog zaštitnog proizvoda u prodaju.

You may also read!

Wall-Street

Wall Street dosegnuo rekordne razine, europski ulagači oprezniji

Na Wall Streetu su burzovni indeksi porasli i prošloga tjedna, četvrtoga zaredom, pri čemu su dosegnuli rekordne razine, dok

Read More...
EU o radu na daljinu i pravu na isključivanje

EU o radu na daljinu i pravu na isključivanje

Europska komisija je pokrenula prvu fazu savjetovanja s europskim socijalnim partnerima kako bi prikupila njihova stajališta o mogućem smjeru

Read More...
Umjetna inteligencija i upravljanje radnicima

U Vijeću Europe dogovoren sporazum o umjetnoj inteligenciji

Ministri vanjskih poslova 46 zemalja Vijeća Europe u petak su dogovorili sporazum o korištenju umjetne inteligencije (AI). "Ovim novim sporazumom

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design