Na ZV od 20. do 24. veljače sajmovi Nautika, Hotel&gastro, Dani lova i ribolova te Festival maslina

In Sajmovi i izložbe
gastro

Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) od 20. do 24. veljače će se održati sajmovi Nautika, Hotel&Gastro, Dani lova i ribolova te Festival maslina, koji će ukupno okupiti više od 400 izlagača iz Hrvatske i svijeta te predstaviti novosti i trendove u tim segmentima, najavljeno je u ponedjeljak na konferenciji za novinare ZV-a.

Tim sajmovima na ZV-u tradicionalno počinje sezona sajmova u tekućoj godini, a njima istodobno, kako su istaknuli predstavnici ZV-a, kreće i ovogodišnje obilježavanje 110 godina neprekinutog rada ZV-a.

Sajam Nautika, koji će biti najveći u ovom desetljeću, u 28. izdanju okupit će više od 300 izlagača iz gotovo 30 zemalja te predstaviti više od 280 polovila ili 11 posto više nego isti sajam u 2018. U sklopu toga bit će tri svjetske i tri europske premijere plovila i 11 hrvatskih premijera.

Kao i svake godine, posebno će se predstaviti hrvatski mali brodograditelji, kao i brojni svjetski proizvođači nautičke opreme i plovila, a sve će pratiti i stručni program s prezentacijama i skupovima nautičkog sektora te zabavni program za publiku.

Na 11. sajmu Hotel&Gastro predstavit će se 39 izlagača iz osam zemalja, a bit će to prilika da ugostitelji i hotelijeri uoči početka ovogodišnje turističke sezone razmijene iskustva i kontakte te da se povežu s ciljem boljeg poslovanja.

Sajam će pratiti brojne degustacije, radionice i prezentacije, pri čemu su uvijek dobro posjećene one učenika srednjih strukovnih škola, što će biti i ove godine.

Dani lova i ribolova s 58 izlagača iz 10 zemalja predstavit će opremu za lov i ribolov, a kroz stručne skupove ukazati na vrijednost tog segmenta za turizam i poljoprivredu, očuvanje i zaštitu prirode, pogotovo mora, rijeka i jezera, te nastojati promovirati razvoj tog segmenta.

Četvrti festival maslina održat će 23. i 24. veljače, kao tradicionalno okupljanje maslinara i stručnjaka iz Hrvatske i nekoliko susjednih zemalja, koji će predstaviti svoje proizvode i sudjelovati u ocjenjivanju maslinovih ulja i stručnom popratnom programu. (H)

You may also read!

U HGK dodijeljene nagrade Top of the Funds

U HGK dodijeljene nagrade Top of the Funds

Imovina investicijskih fondova narasla za 57 posto Hrvoje Krstulović i Josip Zaher „Investicijski fondovi i društva važna

Read More...
Kako povećati sigurnost hrane tijekom uskrsnih blagdana

Kako povećati sigurnost hrane tijekom uskrsnih blagdana?

Savjeti za sigurnu blagdansku kupovinu Kupovina hrane je prvi korak u osiguranju sigurnih namirnica za vašu obitelj. Pravilan način kupovine

Read More...
lova

Učinkovitija provedba reformi

Nacionalni program reformi 2019. predstavlja kontinuitet prethodnih takvih programa fokusirajući se na tri identična cilja sadržana i u prošlogodišnjem

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.