Adris grupa do 2024. planira investicije od 3,2 milijarde kuna

In Tvrtke i tržišta
Adris

Adris grupa planira investirati do 2024. godine 3,2 milijarde kuna, od čega 80 posto ili 2,5 milijardi kuna u sektor turizma, kazao je srijedu u izjavi za Hinu direktor korporativnih komunikacija te grupe Predrag Grubić.

Godišnje će tako Adris u turizam ulagati više od 800 milijuna kuna, rekao je Grubić, napominjući da namjeravaju ulagati u obnovu zagrebačkih hotela (Panorama je već uprocesu obnove, a drugi će biti Westin) te u obnovu Hotela Marjan u Splitu.

Najveći dio ulaganja, kako je kazao, odnosit će se na ta tri hotela, no planiraju nastaviti s ulaganjem i u svoja turistička naselja. Kao grupa, naime, prepoznati su po tome da ulažu u taj luksuzni segment turizma sa 4 odnosno 5 zvjezdica i na tome će ustrajati, dodao je.

U sektoru osiguranja, Croatia osiguranje planira investicije od 410 milijuna kuna, kazao je Grubić, navodeći kako je riječ o ulaganjima prvenstveno u digitalizaciju.

Croatia osiguranje je osim tržišnog i digitalni lider, istaknuo je Grubić te dodao kako smatraju to svojom konkurentskom prednošću.

Adris grupa u trogodišnjem razdoblju, do 2024. planira uložiti i 230 milijuna kuna u zdravu hranu, odnosno u Cromaris, a preostalih 37 milijuna kuna odnosi se na svakodnevno investiranje, odnosno praćenja potreba u drugim objektima. “U ovom trogodišnjem investicijskom ciklusu nisu uključene akvizicije”, istaknuo je Grubić.

Osvrnuvši se na poslovnu 2021. godinu Grubić je ocijenio kako je Adris, s obzirom na okolnosti i neizvjesnosti koja je bila prisutna, osobito u turističkom dijelu, zadovoljan ostvarenim rezultatima. “Sve naše tvrtke su usprkos ovoj planetarnoj krizi uzrokovanoj korona virusom uspješno poslovale”, zaključio je. (H)

You may also read!

tomislav-rados

Akademija kibernetičke sigurnosti HGK: Hrvatske tvrtke nedovoljno otporne na kibernetičke prijetnje

Svakih 14 sekundi u svijetu dogodi se ozbiljan kibernetički napad pa ne čudi da kibernetička sigurnost postaje kritični aspekt

Read More...
plenkovic i bernarda

U Varaždinskim Toplicama otvoren hotel Bernarda vrijedan više od 8 milijuna eura

U Varaždinskim Toplicama u subotu je otvoren Hotel Bernarda vlasnice poznate poduzetnice Bernarde Cecelja, a čemu je prisustvovao i

Read More...
wallstreet

Svjetske burze nestabilne, no Nasdaq dosegnuo rekordnu razinu

Na svjetskim se burzama prošloga tjedna trgovalo nesigurno jer se čini da središnje banke u svijetu neće smanjiti kamate

Read More...

One commentOn Adris grupa do 2024. planira investicije od 3,2 milijarde kuna

  • Dobre vijesti za mene i vas, zovem se TEREZA i moram vam ispričati kako sam doživjela ponudu kredita od 35,000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što sam naišao na gospodina Harry Bryan, izvršnog direktora SMART LOAN FUNDS, imaju sjedište u Americi, a također djeluju u svim europskim zemljama. Dobio sam savjet kolege i savjetovat ću svima koji trebaju zajam da koriste njihove usluge kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte
    (smartloanfunds@gmail.com} WHATSAPP: {+385 91 560 8706} Brzo kontaktirajte danas i dobijte svoj zajam od njih na stopu od 3 %. Obećajte da ćete reći ljudima i podijeliti njegov dobar rad nakon što dobijete zajam.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design