Adris: Zaposlenicima za božićnice i nagrade za ostvarene rezultate 3.2 milijuna eura

In Zaposlenost / plaće
Adris

Adris grupa i tvrtke u njenom sastavu (Maistra, Croatia osiguranje, Cromaris i Abilia) i ove će godine, u skladu s kolektivnim ugovorima i ostvarenim rezultatima, svojim zaposlenicima isplatiti božićnicu i dar za djecu.

Tako će Adris grupa za božićnice, darove za djecu do 15 godina starosti te nagrade za ostvarene rezultate ove godine ukupno isplatiti 3.2 milijuna eura.

Zaposlenici Croatia osiguranja ove će godine dobiti božićnicu vrijednu 250 eura kao i 80 eura dara za svako dijete do 15 godina starosti. Božićnicu u iznosu od 265,51 eura, dar u naravi vrijedan 39,83 eura, Cromarisove proizvode te 132,73 eura za svako dijete dobit će zaposlenici Cromarisa.

Turističke tvrtke Maistra d.d. i HUP Zagreb d.d. zaposlenicima će isplatiti božićnicu u iznosu do 300 eura. Zaposlenici koji su radili cijelu godinu dobit će puni iznos božićnice, a ostali ovisno o dužini rada tijekom godine. Pravo na isplatu ostvaruju i zaposlenici koji na dan 17. prosinca 2023. godine nisu u radnom odnosu, ali su tijekom sezone 2023. godine radili najmanje dva mjeseca, a posao će im biti ponuđen i u 2024. Isplatit će se i dar djetetu do 15 godina starosti u iznosu od 132,73 eura. S obzirom na ostvarene rezultate Maistra će, nakon što je dio nagrade već isplaćen u ljetnim mjesecima, svojim zaposlenicima do kraja godine isplatiti i nagradu u iznosu do 500 eura, ovisno o dužini rada tijekom godine.

Zaposlenici Adris grupe d.d. i Abilije dobit će božićnicu u iznosu od 332 eura i dar za svako dijete do 15 godina starosti u iznosu od 80 eura. Također, tradicionalni božićni dar u naravi vrijedan 67 eura dobit će i umirovljenici Adrisa.

You may also read!

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Sabor je danas potvrdio predložene izmjene i dopune Zakona o reviziji, Zakona o računovodstvu te Zakona o tržištu kapitala.

Read More...
nafta

Cijene nafte blizu 86 dolara

Cijene nafte približile su se u petak na međunarodnim tržištima razini od 86 dolara budući da je trgovce ohrabrilo

Read More...
U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

Na zagrebačkom Europskom trgu otvorena je Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke , a koordinaciju projekta je, među

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design