BIPACard pogodnosti od sada dostupne i na Viberu

In Promocije / novi proizvodi
bc digital

Kupce koji zamijene BIPACard karticu svojim mobitelom i pridruže se novom BCdigital klubu pogodnosti na Viberu očekuju brojna iznenađenja, koja uključuju popuste na kupovinu, skupljanje nagradnih kuna i besplatan BC magazin.

Tehnologije i očekivanja kupaca se neprekidno mijenjaju, a s njima i BIPINI programi nagrađivanja. Popularni lanac drogerija predstavio je novu platformu za svoje vjerne kupce na sve raširenijoj mobilnoj aplikaciji Viber kao alternativu standardnim karticama vjernosti te najavio nove brojne pogodnosti za sve sadašnje i buduće korisnike.

Kako funkcionira novi BCdigital klub pogodnosti na Viberu? Dok je za sudjelovanje u programima nagrađivanja obično potrebno preuzeti zasebnu aplikaciju, BIPA je svoj BIPACard program prebacila na popularnu aplikaciju koju već koristimo: Viber.

Jednostavnim skeniranjem QR koda putem Vibera, u svega tri koraka, aktivira se BCdigital klub koji omogućuje još brže, praktičnije i jednostavnije korištenje brojnih pogodnosti. QR kod je dostupan svugdje: na BIPA webu, letku, društvenim mrežama, kao i u svim BIPA poslovnicama.

Osim što je sada lako dostupan, BCdigital klub donosi nove pogodnosti. Dodavanjem BIPE na Viber ostvaruje se popust dobrodošlice od 15%, a za svakih potrošenih 50 kuna BIPA će kupce nagrađivati dodavanjem jedne kune na BCdigital karticu, a novac skupljen u prvom tromjesečju kupci će moći trošiti u sljedećem. Također, već skupljene kune s fizičke BIPACard kartice mogu se prebaciti na novu BCdigital karticu u bilo kojoj BIPA poslovnici.

“Novim BCdigital klubom pogodnosti, koji vidimo kao sljedeći korak u razvoju programa nagrađivanja, željeli smo podsjetiti koliko nam je važno zadovoljstvo naših kupaca te im omogućiti pristup svim pogodnostima BIPA kluba, bez potrebe za nošenjem kartica. Tempo života sve je brži, sve više stvari obavljamo u hodu, a pametni telefoni nezaobilazni su u svakodnevnim situacijama. Za naše smo vjerne potrošače stoga digitalizirali program nagrađivanja u suradnji s Viberom, platformom koja im je već vrlo dobro poznata i koriste ju, a bez potrebe za dodatnim aplikacijama.” – izjavio je Markus Geyer, član Uprave BIPA Hrvatska.

Kupci koji se odluče na učlanjenje svake će godine na godišnjicu pristupanja BCdigital klubu pogodnosti dobiti 15 posto popusta na jednu kupovinu. Svaka tri mjeseca očekivat će ih letak s proizvodima i pogodnostima namijenjenim samo njima, kao i obavijesti koji će im stizati na mobitel putem Vibera. Na ovaj će način uvijek pravovremeno biti upoznati s trenutnim akcijama, novostima i događanjima u BIPINOM svijetu, a sve kako bi istovremeno mogli planirati svoju kupovinu i pritom uštedjeti.

You may also read!

Potpisan novi Kolektivni ugovor za graditeljstvo: povećane plaće u svim grupama složenosti

Potpisan novi Kolektivni ugovor za graditeljstvo: povećane plaće u svim grupama složenosti

Pregovarački timovi na čelu s gospodinom Mirkom Habijancem, predsjednikom HUP - Udruge poslodavaca graditeljstva (HUP-UPG), i gospođom Jasenkom Vukšić,

Read More...
Rimac Nevere

Prvi hrvatski kupac preuzeo isporuku Rimac Nevere

Cijenjeni neurokirurg dr. Branko Škovrlj koji živi u New Jerseyju postao je ponosni vlasnik hiperautomobila s hrvatskim potpisom. Rimac Nevera

Read More...
Aleksandra Grigić

Hrvatski duhani, dio BAT grupacije u novu proizvodnu sezonu idu s povećanjem proizvodnje duhana, interes proizvođača je velik

Nešto više od mjesec dana do kraja ugovaranja nove proizvodne sezone, Hrvatski duhani, dio BAT grupe, imaju ugovoreno 16

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design