D-Marin Mandalina izabrana za matičnu luku najluksuznijeg plovila na Jadranu – jahte AIAXAIA

In Iz zemlje
AIAXAIA

Spektakularna 46-metarska jahta AIAXAIA odnedavno se pridružila elitnom društvu i odabrala nagrađivanu marinu D-Marin Mandalina za svoju matičnu luku. Time je dodatno potvrđen status marine kao jedne od najboljih i najsigurnijih marina za najluksuznija plovila na Sredozemlju.

„Dolazak jahte AIAXAIA dokaz je sve veće popularnosti marine D-Marin Mandalina kao matične luke za superjahte. Popularnost marine odražava se i u potražnji kojoj smo svjedočili u proteklih nekoliko mjeseci, posebice kada je riječ o vezovima za plovila duljine između 30 i 50 metara. Trenutno je D-Marin Mandalina gotovo u potpunosti popunjena, a najave za 2022. godinu već su sada sjajne. Iznimno smo sretni zbog činjenice da u marini D-Marin Mandalina okupljamo uspješnu zajednicu vlasnika, zapovjednika i posada superjahti“, istaknuli su u tvrtki D-Marin Hrvatska.

Kao što je već dobro poznato, marina D-Marin Mandalina priznato je središte velikih jahti na godišnjem ili sezonskom vezu u Jadranskom moru. Smještena je u slikovitoj i zaštićenoj prirodnoj uvali, a može se pohvaliti objektima s pet zvjezdica, kao što je prestižni D-Resort Šibenik, te obližnjim suhim vezom i pogonom za popravak i održavanje plovila, koji pruža uslugu izvlačenja, kao i sve potrebne tehničke usluge. Marina je kroz godine dobila nekoliko vrijednih priznanja i nagrada, uključujući pet priznanja Gold Anchors udruženja The Yacht Harbour Association (TYHA), nagradu Five Star Diamond Award američke organizacije American Academy of Hospitality Services, te Plavu zastavu za sigurnost i održivi razvoj.

Pored vrhunskih restorana i barova, gosti marine na raspolaganju imaju cijeli niz različitih usluga, uključujući tehničke usluge, parkirališna mjesta, Tesla sustav za punjenje na odredištu, conciergea i agenta za superjahte, uslugu nabave namirnica i ostalih proizvoda, 24-satnu zaštitu i cjelogodišnji nadzor plovila.

U prvom tromjesečju ove godine poslovanja D-Marin grupe u Hrvatskoj, Grčkoj i Turskoj zabilježila su rast broja novih upita vezanih za veća plovila. Među novim je trendovima i sve veći broj upita vlasnika i zapovjednika superjahti koji razmišljaju o preseljenju plovila iz marina na zapadnom Sredozemlju u vrhunske marine na istočnom Sredozemlju, kao što je, primjerice, D-Marin Mandalina, s obzirom na to da takve marine pružaju izvanredne usluge i iznimnu vrijednost.

Spektakularna jahta AIAXAIA fantastična je iz više razloga: brojni je nautičari s pravom smatraju najluksuznijim plovilom na Jadranu, što ne iznenađuje znamo li da ima dva jarbola i maksimalnu površinu jedara od 600 kvadratnih metara, kao i da je pokreću dva motora ukupne snage od 920 KS (2 x 460 KS). Naposljetku, opremljena je najnovijim tehnološkim i dizajnerskim rješenjima.

AIAXAIA je izgrađena u Hrvatskoj 2017. godine, a ima tek jednu svrhu – uživanje. Može se pohvaliti suvremenim luksuzom, prostranim prostorijama, i iskusnom posadom, a svojim putnicima pruža nezaboravna iskustva. AIAXAIA može primiti do 12 putnika, a sve kabine imaju velike, zasebne kupaonice opremljene mramorom i pločicama prigušenih boja za ugodnu atmosferu.

Članovi posade, uključujući zapovjednika, chefa, domaćicu, dvije stjuardese i dva stjuarda, dva mornara i strojarskog časnika, učinit će sve kako bi osigurali fantastičan boravak svojim gostima. AIAXAIA je već dva puta prešla Atlantski ocean kao prva čarter-jahta pod hrvatskom zastavom te posjetila 14 karipskih država na području između Britanskih Djevičanskih otoka i Grenade. Istovremeno je svojim gostima pružila priliku da uživaju u izvanrednoj udobnosti i usluzi, kvalitetnom smještaju i posadi, kao i jedinstvenoj ponudi najboljih hrvatskih vina i maslinovih ulja.

Zahvaljujući brojci od 1244 otoka i otočića koje možete istraživati, hrvatsko je more jedno od najboljih svjetskih jedriličarskih odredišta: vlasnicima i zapovjednicima plovila pruža bogati izbor destinacija koje mogu istražiti – od tihih uvala i sidrišta do živopisnih gradića bogatih kulturnom baštinom, poput Hvara ili Visa.

You may also read!

wall

Na Wall Streetu novi rekordi, europske burze oštro pale

Na Wall Streetu je prošloga tjedna S&P 500 indeks dosegnuo rekordnu razinu, kao i Nasdaq, zahvaljujući snažnom rastu cijena

Read More...
benzin

Procjene o opskrbi podigle cijene nafte iznad 83 dolara

Cijene nafte prekoračile su u petak na međunarodnim tržištima 83 dolara budući da su procjene o nedostatnoj opskrbi pred

Read More...
turizam

Hrvati na putovanja potrošili 2,6 mlrd eura

Stanovnici Hrvatske u 2023. su na višednevna putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu potrošili gotovo 2,2 milijarde eura, a na

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design