dm otvara novu prodavaonicu u Branimir Mingle Mallu

In Promocije / novi proizvodi
dm

U četvrtak, 23. svibnja dm otvara novu prodavaonicu u Branimir Mingle Mallu u Zagrebu (Ulica kneza Branimira 29, bivši Branimir centar). Novi dm otvara se u 9 sati, a svi koji u njemu na dan otvorenja obave kupovinu u iznosu od 200 kuna ili više ostvarit će 15 posto popusta na ukupan iznos računa.

„Pripreme za otvorenje protekle su užurbano, željeli smo biti potpuno pripravni kako bi na dan otvorenja sve bilo spremno za naše drage kupce. Priredili smo im razna iznenađenja, poput nagradne igre koja donosi vrijedne nagrade – perilicu rublja, bicikl ili dm darovne kartice. Tu je i kolo sreće s brojnim nagradama, a koje će moći zaigrati svi koji obave kupovinu u vrijednosti od 100 kuna ili više“, naglasio je Bruno Vrbat, područni menadžer nove dm-ove prodavaonice u Branimir Mingle Mallu.

Tu su i dodatne prilike za uštedu na dan otvorenja, pa kupce očekuju i razne pogodnosti poput ponude 1 + 1 gratis pri kupnji odabranih proizvoda brendova: Rimmela, Libressea, Nivee, Likvija, Faksa ili Ornela, a tu su i brojne druge pogodnosti.

U sklopu nove dm prodavaonice otvoren je još jedan specijalizirani odjel bezreceptnih medicinskih proizvoda (OTC) koji nudi asortiman bezreceptnih medicinskih proizvoda, dermokozmetičkih proizvoda te dodatke prehrani. Stručni djelatnici dm-ovog OTC kutka svojim iskustvom i savjetima pomažu kupcima pri odabiru odgovarajućih proizvoda. Povodom otvorenja dm je osigurao razne pogodnosti i u sklopu specijalizirane ponude, pa se tako proizvodi omiljenih brendova poput Nuxea, Novexperta, Radovan Petrovića, Bioderme, Uriagea, Afrodite, A-derme i mnogih drugih mogu nabaviti po povoljnijim cijenama. U OTC kutku može se obaviti i besplatno mjerenje vitaminsko-mineralnog statusa.

U novoj dm prodavaonici kupci mogu birati među ukupno više od 21.270 proizvoda iz kategorija proizvoda za njegu i ljepotu, za bebe i trudnice, za domaćinstvo, osviještenu prehranu, proizvode za kućne ljubimce, bezreceptne medicinske proizvode i dermatokozmetiku, pa i foto program. U ponudi su proizvodi poznatih svjetskih brendova, hrvatskih proizvođača te povoljnih i kvalitetnih dm-ovih vlastitih marki.

Među dm-ovim markama provjerene njemačke kvalitete ističe se i nova linija proizvoda SEINZ. namijenjena odvažnim muškarcima sa stilom. Proizvode SEINZ. odlikuju visokokvalitetni sastojci, minimalistički dizajn i održiv pristup proizvodnji. SEINZ. je nova dm-ova premium marka ekskluzivno dostupna samo u dm-ovim prodavaonicama, a objedinjuje najnovije trendove, znanje stručnjaka i moderan dizajn koji prenosi poruku o svježini, postojanosti i stilu. Sastojci i mirisi kao što su sandalovina, menta ili korijandar pomno su birani, gotovo sve recepture su na biljnoj bazi, a pakiranja su izrađena od recikliranih materijala.

You may also read!

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

Na zagrebačkom Europskom trgu otvorena je Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke , a koordinaciju projekta je, među

Read More...
Podravka odabrana kao preferirani kupac Belja, Vupika i PIK-a Vinkovci

Podravka odabrana kao preferirani kupac Belja, Vupika i PIK-a Vinkovci

Podravka je pozvana u finalizaciju pregovora o kupnji poljoprivrednih kompanija Fortenova grupe kao preferirani partner. Sukladno tome, Podravka i

Read More...
Fortenova grupa

Fortenova grupa Podravku izabrala kao strateškog partnera za pregovaranje uvjeta kupoprodaje Poslovnog područja poljoprivreda

Nakon procjene obvezujućih ponuda koje su pristigle tijekom ispitivanja interesa u procesu prodaje društava Poslovnog područja poljoprivreda, Fortenova grupa

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design