Donacijom od 500.000 kuna Dukat nastavlja pomagati stanovnicima pogođenima potresom

In DOP
dukat

Kako bi stanovnicima Sisačko-moslavačke županije pomogao u suočavanju s posljedicama nedavnih razornih potresa, Dukat je donirao 500.000 kuna na posebni račun Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Ovom donacijom Dukat nastavlja s kontinuiranim akcijama solidarnosti te daje doprinos bržoj obnovi stradalog područja.

S obzirom na iznimno tešku situaciju u kojoj se nalaze građani Petrinje, Siska, Gline i okolnih mjesta, iz Dukata od prvih dana stanovnicima pogođenih područja stižu redovne donacije prehrambenih proizvoda, a Dukatovim kooperantima i donacije stočne hrane i zaštitnih folija za sanaciju oštećenih stambenih i gospodarskih objekata.

Nadalje, kako bi se stanovnici Sisačko-moslavačke županije čim prije vratili u svoje domove Dukat najavljuje i pokretanje specijalnog društveno odgovornog projekta kojim će kroz duže vremensko razdoblje pomagati građanima pogođenima potresom i skretati pažnju javnosti na važnost dugoročne pomoći i solidarnosti.

Podsjećamo, Dukat je i odmah nakon zagrebačkog potresa uspostavio izvanredne donacije prema Caritasu Zagrebačke nadbiskupije te Studentskom domu Cvjetno naselje kojima je redovito opskrbljivao tamošnju kuhinju svojim proizvodima sve vrijeme dok su ondje boravili Zagrepčani čiji su domovi bili neuporabljivi.

You may also read!

Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...
PEVEX

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti iz 2023. godine

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti ostvarene u 2023. godini. Neto dobit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design