Erste nudi najbolji omjer cijene i kvalitete u leasinga uslugama

In Bankarstvo
Erste leasing

U Business Best Buy Award istraživanju tržišta, koje je provedeno u rujnu ove godine, hrvatski su poslovni korisnici najveći broj glasova u kategoriji “Leasing usluge za poslovne korisnike i tvrtke” dali Erste & Steiermärkische S-Leasingu, izvijestili su iz tvrtke Icertas koja je provela istraživanje.

Business Best Buy Award istraživanje imalo je za cilj utvrditi koja od leasing kuća na hrvatskom tržištu svojim korisnicima nudi najbolji omjer cijene i kvalitete.

Ispitanicima – isključivo poslovnim osobama, postavljeno je sljedeće pitanje: “Navedite naziv financijske kuće koja u Hrvatskoj, po vašem mišljenju i iskustvu i/ili iskustvu i mišljenju vama bliskih kolega, nudi najbolji omjer cijene i kvalitete leasing usluga za tvrtke i poslovne korisnike”.

Pitanje je bilo otvorenog tipa, odnosno ispitanicima nisu bili ponuđeni odgovori, već su oni slobodno mogli navoditi nazive davatelja usluga koji prema njihovom iskustvu, ili iskustvu njihovih kolega, nude najbolji omjer cijene i kvalitete kada je riječ o leasing uslugama za poslovne korisnike i tvrtke u Hrvatskoj.

Najveći broj glasova ispitanika osvojio je Erste & Steiermärkische S-Leasing. Na drugoj poziciji smjestio se PBZ, a slijede Zaba, RBA te ALD odnosno Splitska banka.

U Croatia Business Best Buy Award istraživanju sudjelovalo je 1.228 ispitanika – isključivo poslovnih osoba (vlasnici tvrtki, predsjednici uprava, glavni direktori, članovi uprava, direktori sektora, rukovoditelji i sl.), ističe se u priopćenju Icertasa.

You may also read!

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Sabor je danas potvrdio predložene izmjene i dopune Zakona o reviziji, Zakona o računovodstvu te Zakona o tržištu kapitala.

Read More...
nafta

Cijene nafte blizu 86 dolara

Cijene nafte približile su se u petak na međunarodnim tržištima razini od 86 dolara budući da je trgovce ohrabrilo

Read More...
U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

Na zagrebačkom Europskom trgu otvorena je Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke , a koordinaciju projekta je, među

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design