Gosti se vraćaju u Opatiju – LRH otvara većinu svojih hotela

In Iz zemlje
turizam

Maksimalna sigurnost i fleksibilnost za sve goste uz visoku kvalitetu ponude
Vodeća hotelska grupacija na Kvarneru Liburnia Riviera Hoteli, širom otvara svoja vrata gostima te uz već otvorena četiri hotela u Opatiji, do početka sezone otvaraju dodatne hotele, vilu i kamp.

Trenutno su otvoreni hoteli Ambasador, Admiral, Palace Bellevue i Excelsior, a do kraja svibnja otvara se još i kamp u Medveji. Početkom lipnja LRH će otvoriti svoje obiteljske hotele Ičići i Marina, a nakon njih otvaraju se Villa Belvedere i hoteli Istra i Imperial. U svim objektima pružat će se visokokvalitetna usluga, a u isto vrijeme uz osjećaj sigurnosti jer su dio projekta „Safe stay in Croatia“ i imaju nacionalnu oznaku sigurnog boravka.

„Ljudi su željni putovanja što se polako vidi i na povećanju dinamike bookinga u protekla dva tjedna i ako situacija to dozvoli otvorit ćemo sve objekte za sezonu. Optimističan sam i vjerujem da će se sezona biti bolja od one 2020. godine zato što smo na vrijeme prepoznali nove trendove, fleksibilni smo, među prvima u Hrvatskoj smo se brendirali kao sigurna destinacija te nudimo nove proizvode i usluge prilagođene trenutnoj situaciji“, izjavio je predsjednik Uprave LRH Vladimir Bošnjak.

Opatijska rivijera godinama je omiljena destinacija obiteljima za najljepše trenutke odmora i opuštanja. Obiteljski hoteli LRH pružaju svakoj obitelji zabavan i ispunjen odmor. Hotel Ičići u Ičićima, Hotel Excelsior u Lovranu i Hotel Marina u Mošćeničkoj Dragi obiteljski su hoteli koji su zbog svog sadržaja odabir mnogih obitelji iz Hrvatske i inozemstva.

Prekrasne plaže i kristalno čisto more uz raznovrsne sadržaje namijenjene i odraslima i djeci u idealna su kombinacija za nezaboravan obiteljski odmor u hotelima Liburnia Hotels & Villas. Wellness opuštanje i aktivni odmor izbor su za odrasle, dok djeca mogu uživati u bogatom animacijskom programu i ljetnim radostima na bazenima.

Osim bogate ponude u obiteljskim hotelima, LRH puno ulaže u sigurnost gostiju kako bi se osjećali ugodno i sigurno kada dođu u hotele, vile ili kamp. Velik broj zaposlenika je cijepljen, dodatno su prilagođeni ionako visoki higijenski standardi trenutnim okolnostima, a cijelo osoblje posebno je obučeno kako bi osiguralo sigurnost gostiju bez odricanja od udobnosti i vrhunskog gostoprimstva. Za sve goste osigurana je i mogućnost PCR ili antigenskog testa prije povratka u matičnu zemlju.

Osim sigurnosti, LRH je prepoznao i važnost fleksibilnosti koju nudi svojim gostima. Maksimalno su prilagođena pravila rezervacije i otkazivanja, a kreditna kartica više nije potrebna prilikom bookinga.

You may also read!

marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design